Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Gigabyte 3080 Ti Gaming Oc

Af Heini Nielsen | 19-09-2022 | 11005 visninger | 0 kommentarer


Producent: Gigabyte
Sponsor: Gigabyte
IntroduktionNU er tiden kommet til at se nærmere på Gigabytes 3080 Ti Gaming Oc grafikkort. Et kort, som har været nærmest umuligt at få fat i. Når jeg endelig fat et kort til salg, så var prisen sky høj. Der er heldigvis sket en masse indenfor pris niveauet de sidste par måneder. Priserne på grafikkort nærmest styrtdykker, hvilket ser ud til at fortsætte med at falde. Vi har nye generationer af grafikkort på trapperne, hvorfor mine tanker sammenlagt med priserne spekulerer på, om nu er det rette tidspunkt at købe et nyt grafikkort.
Jeg vil i denne omgang fokusere mest på resultater, da det er et grafikkort, som er blevet vist frem en del gang på andre test sider. 

Jeg vil samtidigt lige fortælle, at jeg for ganske nylig har bygget en helt ny Test-Pc op til formålet; nemlig at teste grafikkort. Et system, som jeg glædeligt vil frem på et senere tidspunkt. Det medfører, at alle resultaterne er helt nye, med de nyeste driver og det der nu hører sig til. Alle grafikkortene er testet over samme periode, en proces, som har taget en del tid, idet 5 grafikkort er testet af på engang.           
 

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE