Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


KOLINK Stronghold Prism

Af Jonas Holm Bendtsen | 28-02-2022 | 5944 visninger | 2 kommentarer


Producent: Kolink
Sponsor: Trigono
Introduktion/Specifikationer samt UnboxingDet kabinet jeg har fået tilsendt, er Kolink´s Stronghold Prism, et super lækkert kabinet i en prisklasse til af 943,- mens jeg har skrevet denne artikel, det kommer med 4 120mm kølere 3 i fronten og 1 bagi og er et midi-tower.

Kolink skriver selv følgende på deres hjemmeside 

Our mission
 
To be a global leader in PC cases, power supplies and accessories, providing award-winning products by combining good quality and competitive prices.

Our history

Established in 2002, Kolink provided low cost keyboards and mice to computer resellers in Hungary. Over the years, Kolink expanded their range to include entry-level cases and power supplies.

Following a change of ownership in 2014, the brand drove for success by providing improved quality products at competitive prices. As a result, Kolink has grown across Europe by offering a range of award winning cases & power supplies to PC gamers and system builders.

From small beginnings, to expanding across Europe, Kolink is fast establishing a global customer footprint. Their worldwide team of industry experts is constantly assessing market demands and refreshing the product range to deliver the latest trends.Sådan ved første øjekast da jeg skal i gang med Kolink kabinettet og da det er en producent jeg ikke lige som sådan har hørt om før, så er man jo meget skeptisk når man skal i gang med sådan en sag, jeg har arbejdet med meget forskellige kabinetter igennem tiderne, alt fra Aerocool, til Corsair.

Specifikationer:
Dimensions:
370 mm x 216 mm x 470 mm (L x W x H)
Materials:
SPCC 0.7mm steel interior
Hinged tempered glass door
Metal and plastic
Meshed front and top panel
Weight: 7.4 kg
Colour: Grey
Motherboard Compatibility:
E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Total fans possible:
3x 120 / 2x 140 mm (front)
2x 120 / 140 mm (top)
1x 120 mm (rear)
Pre-installed:
3x Umbra 120mm aRGB PWM (front)
1x Umbra 120mm aRGB PWM (rear)
Radiator Support:
1x 360 mm (front)
1x 240 mm (top)
1x 120 mm (rear)
Drive Bays:
2x 3.5” HDDs
2x 2.5” SSDs
PSU Information:
1x Standard ATX (optional)
Expansion Slots: 7
I/O-Panel:
2x USB 2.0
1x USB 3.1
 
HD Audio
Max GPU Length: 330 mm
Max CPU Cooler Height: 165 mm
Max PSU Length: 190 mm

Unboxing.
Kolink’s Stornghold kommer i den almindelig meget gennem kendelig brune kasse vi alle "elsker", der kan vi se hvad det er for et produkt vi har med at gøre, kabinettet bliver holdt på plads med de normale flamingo plader så det ikke får skrammer under fragt mv.Med bæstet ude af kassen lad os da endelig se på hvad vi har med at gøre. Elsker ideen bag det temperere glas der er på siden af kabinettet, de har endda formodet at gøre det endnu mere lækkert for os der godt kan lide at komme hurtigt ind og ud af kabinettet.Men denne lille stofhank trækker du bare i den og så er du inde i kabinettet, ikke en masse skrue og andet der skal til for at komme indenfor og arbejde.
 
I fronten af kabinettet finder vi så de første 3 120mm ARGB-blæsere fra Kolink. Dette kabinet har været nemt at skille fra hinanden, der skulle ikke rigtigt bruges noget hårdere ”vold” for at komme ind til delene.
Fronten er blevet holdt fast med de gamle traditionelle plast modhager, som på nogle kabinetter godt kan være tæmme lige trælse at have med at gøre. Dog synes jeg de var dejligt nemme og få af Kolinks kabinet, har haft nogle sjove episoder med andre kabinetter hvor der godt nok skulle tages fat for at få det skilt af.

Oppe i toppen på Stronghold finder vi vores start knap, led switch, reset knap, gamle 3,5mm indgange, 2 USB 2.0 og 1 usb 3.0 port.


Når man så har fået taget top skoldet af ligger der et meget fint støvfilter inden under, det synes jeg selv er en meget fin detalje, at have med så der ikke suser for meget støv rundt i kabinettet.
Under stronghold finder vi 4 fødder og et støvfilter, støvfilteret er ikke af bedste kvalitet, virker i hvert fald lidt billigt.Kigger jeg ind i stronghold så er der jo tale om en standard kabinet der er plads til det hele herinde, alt fra ATX-E til mini-ITX.Når det kommer til bagsiden af et kabinet, er jeg altid noget spændt på at se hvordan det ser ud også om det er plads til bare nogenlunde kabelmanagement, men det var nemt nok at komme ind bagom vores lille ven her, to styks finger skruer og bagpanelet kom let og elegant afDa jeg kommer ind bagved er man jo allerede ved at gå i sort, så tænker man automatisk eller jeg gjorde i hvert fald åh nej commander pro Corsair kabler og atter kabler, men de skal da have for at der følger deres egen Kolink commander med for kunne nemlig ikke finde noget information omkring at denne følger med i kabinettet hvilket virkelig er en fordel hvis nu man gerne ville have flere af deres blæsere i kabinettet så er der allerede gjort plads til dette kæmpe thumps up!.


Der er også gjort plads til 2 SSD er på bagsiden.
Nederst i kabinettet er der gjort plads til en HDD hvor framen kan flyttes et my længere til venstre tænker det er i henhold til hvis man han en noget større PSU der skal være plads til.

Inde i framen ligger der er en fjernbetjening til styring af lyset diverse mounting skrue og en kabel strips.
Afslutning. 

Dette har været en simpel unboxing og der er som sådan ikke en konklusion på denne type artikler. Men Kolink Stronghold Prism tilbyder ret meget værdi for pengene. Det er fleksibelt indrettet og tilbyder gode udvidelsesmuligheder. Siden er ikke en billig akryl side men hærdet glas, så man får en god kvalitetsfølelse af det. Samtidig følger der 4 RGB Blæsere og en fan controller med fjernbetjening, alt sammen til under 1000 kr. Det er godkendt. 

 ANNONCE