Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger


Logitech league of legends K/da box sæt

Af Jonas Holm Bendtsen | 30-12-2021 | 3415 visninger | 0 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: logitech
Introduktion og Unboxing

Det er altid spændende og få noget nyt ind og døren og gå i dypden med og dette er ingen undtagelse, Logitech har denne gang sendt en af deres league of legends kollektion.

Den Logitech serie jeg kaster mig over i denne omgang bliver deres K/DA serie som er en viratuel popstar gruppe til LoL universet.

Kassen her i sig selv er der ikke sparet for detaljerne vi får denne i øjne kastende blå kasse med de fire hoved karaktere til K/DA popstars gruppen. De nævnte karatere er Akali. Kaisa, Evelynn og Ahri.

Tager vi et nærmere kig ind i kassen får vi indblik på hvad der følger med. Skulle det ikke være nok med detaljerne på kassen går det da først amok når man får den åbnet her bliver du velmødt af produkterne der repræsentere nogle af karakterne fra universet.G840 K/DA XL Mousepad
G733 K/DA TRÅDLØST LIGHTSPEED-GAMINGHEADSET MED RGB
G305 K/DA TRÅDLØS LIGHTSPEED-GAMINGMUS
G333 K/DA ØRETELEFONER TIL GAMING
G PRO K/DA Logitech

jeg har uheldigvis ikke fået G502 Hero K/DA musen med.

Hvis vi kigger på Logitechs G pro tastaturet, så kommer det med K/DA gruppen foran og med tastaturet parret op sammen med dem. Bagpå kommer Logitechs G line slogan ”play to win” sammen med K/da gruppen og karakterernes navne.


Inden i kassen finder vi så vores produktet, det kommer med en brugermanuel om hvordan USB-Cén tilsluttes til tastaturet samt usb kablet og et Logitech klistermærke.

Tastaturet er blevet pyntet med Logitechs logo i venstre side med KDA placeret i midten for at skabe opmærksomhed på hvilken produktline du har med at gøre og en lækker lille detalje med en krone oppe foran piletasterne. Selve designet mindre mig lidt og Tron mønsteret med de blå og grå striber der bevæger sig hen over tastaturet. På højre side at tastaturet har de valgt og sætte League of Legends os lidt for at indikere hvilket spil serien høre til.Bagerst på tastaturet bliver det udstyret med syv anti skrid gummi måtter, så tastaturet bliver i den ønskede stilling.

På de nederste billeder får vi så et glimt af XL G840 musemåtten, ubeskrivelig lækker musemåtte både og kigge på, men os at kære musen på, har altid selv været enormt glad for Logitechs musemåtter, og denne er ingen undtagelse, den skriger efter at blive set på når man ruller den ud på skrivebordet lækre detaljer og de spiller bare ikke en pixel ligger forkert her. Ingen kommer lidt det her ”tron” effekt ind ved ikke om det kun er mig.
Musemåtten måler 90x40cm så der er nok plads til at svinge musen rundt omkring selvom du har tastaturet placeret herpå.ser man på billederne nedenunder kan i se G733 headset kommer i en ret lækker kasse med Akali uden på kassen.inde i selve kassen finder jeg selve headsettet placeret bagerst i kassen, foran har vi vores tilbehørs hvor jeg finder 
USB-C ladekablet, mikrofonen og en usb receiver.Når man får taget headsettet ud af kassen ser man hurtigt det skriger efter opmærksomhed lidt ligesom en fed akali i League. Med lækkert KDA-logo på siden af headsettet, så har vi også dette stribet mønster i gummibåndet til hovedet i
samme stil som ved resten af produkterne.Bagpå vores G733 finder jeg lidt knapper der kan du slukket for headsettet skrue op og ned får lyd, ligesom på dit tastatur
hjul samt en muteknap.Sidste lækker detalje på headsettet, hvis man da er til det finder jeg i fronten én stribe i hver side den vej mikrofonen vender hvor der er RGB styring gennem Logitechs ”lightsync” software.


På de nederste billeder har vi G333 In-Eats Headphones.

G333 kommer med Ahri som front måske lidt passene med hendes ”R” ability hvor hun kan dashe nemt gennem banen og komme hurtigt til hendes target grunden til jeg nævne det er at det et af de lettere headset . G333 er et nyere produkt der kom til i marts 21 et lækkert ”in ear” produkt med flade kabler.

Logitech giver dig hermed i kassen udskiftelige ”propper” til headsettet så du kan udskifte dem efter længere brug en USB-C adapter og en bærepose til headsettet når man er på farten. G333 køre samme farve tema som resten af serien de kan dog fås i 4 forskellige farver ”sølv, sort, hvid og lilla.

I den store kassen fik jeg som sagt os G305 Wireless Musen med som kan ses på de nederste billeder.G305 Kompakt lille mus som er trådløs. Den kommer i en lille fin æske med Kaisa uden på.

Inde i kassen får vi en lille guide på musen et batteri og et extension kable til usb receiveren der ligger inde i musen, jeg kan rigtig godt li ideen bag at i udgangspunkt hvis du ikke har usb porte i fronten af dit kabinet, så du kan få receiveren og musen så tætte på hinanden for at undgå yderligere respondstid.

Selvom den er mindre en den gennemsnitlige mus er den udstyret med 6 programmer bare knapper. Den har det her hvid, blå og sort tema som resten af KDA-sættet. På højre muse tast sidder KDA logoet og omkring håndleddet sidder Logitechs logo.

Logitech hævder at g305 kan bruges i op til 250 timer rent play time, ellers kan den indstilles via Logitechs Gaming Software og hævdes at kan bruges op til 9 måneder.

G305 kommer med en maks. DPI på 12000 som selvfølgelig kan indstilles efter præference.

jeg vil lige her til sidst nævne at jeg har været i kontakt med Logitech om det eventuelt ville være muligt at kunne købe dette box sæt samlet lidt for at have en samleobjekt hvilket ikke er muligt desværre. Så man bliver nød til at købe tingende enkeltvist hvis det er sådan man ønsker K/DA serien som et samleobjekt.
 

Logitech G Pro Gaming Keyboard KDA  Se priserne hos PriceRunner.
Logitech KDA G840 Gaming  Se priserne hos PriceRunner.
Logitech G733 K/DA Lightspeed Wireless Se priserne hos PriceRunner.
G305 K/DA TRÅDLØS LIGHTSPEED-GAMINGMUS Se priserne hos PriceRunner.
G333 K/DA  Se priserne hos PriceRunne (Normal G333 udgaven)


 


 ANNONCE