Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

EPOS H3 og EPOS:Sennheiser GSX 1200 Pro

Af Thomas Jensen | 13-09-2021 | 6106 visninger | 1 kommentarer


Producent: EPOS
Sponsor: EPOS
Introduktion

Det anerkendte danske selskab EPOS, som lever af at producere produkter indenfor lydkategorien, lancerede d. 20 april 2021 deres nye headset H3 i to farvevarianter! H3 er prismæssigt sat i midt-kategorien, som måske kan få dig med et begrænset budget til at spidse ører! Jeg blev nemlig spurgt om jeg havde lyst til at lave en kombinationstest mellem H3 og deres velroste amplifier; GSX 1200 Pro, hvilket jeg selvfølgelig havde lyst til. GSX 1200 Pro er dog ikke et nyudgivet produkt fra EPOS, som kom frem i lyset i efteråret 2016. Af samme årsag vil du se en ændring i emballagen. Det på baggrund af, at Sennheiser og Demant A/S afsluttede samarbejdet, hvor Demant A/S grundlagde EPOS som en selvstændig virksomhed, til videreudvikling af blandt andet Gaming headsets. Det blev kort beskrevet i artiklen på Hardwareonline om GSP 601.

Sidenhen har EPOS nu i alt 16 headsets i deres sortiment under Gaming-kategorien, en mikrofon, to eksterne lydkort og to amplifiers. Det slutter naturligvis ikke her, hvor EPOS samtidig tilbyder tilbehør som ekstra ørepuder, musemåtter, kabler og et aluminiumsophæng til dit headset. Sidstnævnte kan på anmeldelsestidspunktet endda fås som ’free gift’, hvis H3 købes på EPOS’ egen side.

Jeg har selv været ret nysgerrig på ydelsen af GSX 1200 Pro, da det hører til sjældenhederne, at en amplifier får den mængde ros med på vejen, hvor den generelle kritik har været ret begrænset! Det kan da næsten heller ikke være bedre, at teste GSX 1200 Pro med et mid-range headset! Spørgsmålet er om H3 er et godt eksempel på, at alt ikke nødvendigvis behøves at være så teknisk og dyrt før noget kan lyde godt, og dette især hvis den kombineres med en velrost amplifier som GSX 1200 Pro.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE