Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

ZOTAC GAMING GeForce RTX 3080 Trinity

Af Heini Nielsen | 25-04-2021 | 7492 visninger | 0 kommentarer


Producent: Zotac
Sponsor: Zotac
IntroduktionDenne gang vil jeg præsentere noget helt nyt, nemlig min første test af et grafikkort, hvilket helt sikkert ikke bliver den sidste I vil se her på Hardware online. Jeg har haft mange producenter, der har spurgt ind til, om vi ikke vil teste nogle af deres grafikkort, men da jeg står og skal flytte i et større hus, har jeg måtte holde lidt igen. Der vil dog fremadrettet være udsigt til mange flere produkter at teste, herunder grafikkort, så I har noget at glæde jer til her på Hardware online. Når det så er sagt, så blev det brandet Zotac, der blev det første grafikkort, jeg vil se nærmere på i denne anmeldelse. De valgte, at sende mig deres 3080 Gaming Trinity Kort. Dette er første gang jeg har haft et Zotac grafikkort så jeg er meget spændt på at se nærmere på det. Zotac har altid været kendt for, at være nogle rigtig gode grafikkort.

Jeg ville lige hurtigt fortælle lidt historie om brandet Zotac
Zotac er et selvstændigt brand og datterselskab tilhørende virksomheden Pc Partner Group Limited, der blev etableret i 1997 med hovedkvarter i Hong Kong. Brandet blev startet i 2006, hvor virksomheden begyndte at producere grafikkort baseret på Nvidia Gpu. Deres første grafikkort blev kaldt Zotac GeForce7300GT og blev lanceret i 2007 samtidig med etableringen af Zotac Cup, som er en online gaming tuneringsplatform for amatør og professionelle gamere.
Zotac promoveres som et brand der sætter en ny standard for klimaet med deres ECO serie samt er innovative i udviklingen af deres produkter, sådan at brugerne opnår muligheder af højeste kvalitet.
  • I 2008 ZOTAC blev det første hardware firma, der leverer grafikkort med en fabrik Overclock
  • I 2017 udgav Zotac deres GTX 1000-serie, inklusive deres 1080, 1070, 1060, og også deres miniserie inklusive GeForce GTX 1080 Ti Mini. 
  • I 2018 annoncerede Zotac deres 2000-grafikkortserier, herunder GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080-serien og GeForce RTX 2070-serien. 
https://www.zotac.com/
https://www.pcpartner.com/en/
Det var lige lidt hurtigt baggrundsviden om Zotac, som jeg ville dele med jer. Jeg synes selv, at det er lidt spændende, at få lidt baggrundshistorie om de forskellige virksomheder, som vi efterhånden har fået etableret kontakt med. Men jeg vil gå videre med, hvad det hele handler om, nemlig testen af Zotac 3080 Gaming Trinity. Det er, som sagt ved at være et stykke tid siden at 3080 serie udkom og det samme gælder ligeledes for Zotac 3080 Gaming Trinity kortet, hvor mit fokus er på testresultaterne. Jeg har dog været presset af tid, men har udført en række forskellige test, hvori jeg har medtaget to ekstra grafikkort Asus Rog Strix 3080 OC og MSI Suprime X 3070, for at visualisere sammenligneligheder. Nogle af de udførte test overraskede mig lidt, men lad komme i gang med Unboxningen, og lad mig vise jer, hvad Zotac har at byde på.      

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE