Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Min datter

Af Thomas Eriksen | 22-08-2001 | 16784 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Min datter

Jeg lovede for en uge siden at skrive noget om mit barn når det var blevet født. Ja som nogle af jer opdagede hvis i deltog i forumet så skete det i mandags, og lige siden har jeg ikke haft så meget tid i overskud.


Men for at komme ned til de vigtige detaljer, nemlig min datter, så kan jeg fortælle at hun blev født kl. 0,38 i mandags den 13. august. Ved fødslen vejede hun 3050 gram og var 52 cm høj (hvis hun kunne stå ;-) Vi har tænkt os og kalde hende for Sara og så kombinere vores 2 efternavne så hun kommer til at hedde Sara Jansiri Eriksen. Det ”mærkelige” mellemnavn stammer fra Thailand hvor min kæreste Jo (”Jo” er hendes kaldenavn) kommer fra.

Men her en hel stak billeder som den stolte far synes i skal se.



Dette er det første billede jeg har af Sara. Hun er ikke mere end 15-20 minutter gammel. Her ligger hun sammen Med den stolte mor, som hviler sig lidt oven på en meget hård fødsel.



Under fødslen havde Jo fået noget antibiotika og derfor skulle Sara også have noget. Derfor blev hun indlagt på Neonatalsk afdeling (samme afdeling som tager sig af for tidligt fødte børn). Her er hun lige kommet op på afdelingen inden sygeplejerskerne skal til og stikke i hende.



Sådan ser en nybagt mor ud efter nogle timers søvn, læg mærke til alle de ledninger på vægen det er lidt hightech (gad vide om de maskiner kan overclockes ;-)



Her den lige så stolte fader. Nu siger du sikkert han ser godt nok træt ud, men faktisk er det efter jeg har været hjemme og sove i 6 timer. Men ja jeg var bombet, faktisk vågnede jeg kl 10, og klokken var hen ad 11,30 før jeg var bare lidt menneske. Dette billede er taget omkring 12,30.



Sara der sover sødt i sin lille vogn i opholdsstuen. Det er taget mens familien for første gang kom og så Sara.



Tid til at komme hjem, det er nu torsdag og vi trænger alle til at få lidt mere Ro omkring os, så det er det perfekte tidspunkt at tage hjem på. Men jeg tror nu hellere Sara ville sove ;-)



Så er vi kommet hjem og Sara har fået lidt mad og vil nu helst af alt sove.


Det var de billeder jeg havde valgt at vise nu, det vil sige jeg har lige et mere og det er af vores børneværelse. Som i kan se mangler der lidt før vi sætter hende ind i børneværelset (og dropper mit kontor, men det kommer nok) billedet er forøvrigt taget mens jeg sad og lagde denne artikel online.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE