Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Corsair Virtuoso RGB Wireless SE - Espresso Edition

Af Thomas Jensen | 12-12-2020 | 9440 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
IntroduktionVi skal i dag se på et produkt, som jeg selv har været rigtig spændt på at få fingrene i og teste, Corsair Virtuoso RGB Wireless SE! Virtuoso er ikke et nyt headset og blev udgivet tilbage i september 2019. Men jeg har været så heldig, at få mulighed for at teste Virtuoso-seriens nye udgave for kaffe-elskere – Espresso Edition! Jeg har selv været lun på dette headset og har set en stor mængde af andre anmeldelser af det. Det er blevet rost gentagende gange til skyerne, som fik mig til at få endnu mere lyst til at teste det, om det nu kunne passe, at det var så godt som andre giver udtryk for.

Der er kommet kæmpe konkurrence på det trådløse marked af headsets de seneste år, som man skulle tro gav en mærkbar prisforskel. Det er ikke altid tilfældet, hvorfor producenterne skal fange kundernes opmærksomhed på andre parametre, herunder hardware, kvalitet og design. Jeg kan på forhånd sige, at Corsair leverer et produkt, hvor førstehåndsindtrykket var ubeskriveligt. Virtuoso SE Espresso læner sig lidt væk fra det klassiske gamerdesign, og mere over til de stilrene, minimalistiske og elegance stil.

Men som vi alle ved, så giver design og RGB ikke en bedre lydoplevelse, hvorfor Corsair Virtuoso RGB Wireless SE – Espresso Edition også skal testes! Læs med videre, om Kaffeudgaven – Espresso Edition af Corsairs berømte Virtuoso-headset er noget for dig!

 

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE