Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

PC eller Konsol – historien om en eftermiddag med en PS2

Af Thomas Eriksen | 16-01-2001 | 12258 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : PC eller Konsol – historien om en eftermiddag med en PS2

Det er ikke ret længe siden at Playstation 2 eller PS2 blev introduceret på det danske marked. Den lover fantastisk grafik og gameplay i lange baner. Til en pris på 3995 incl 1 gamepad og ingen spil løber prisen dog hurtigt op over 5000 før man er kommet rigtigt i gang. Derfor er der nok mange der spørger sig selv om det kan betale sig at købe en PS2 eller om man hellere skal holde sig til sin PC når man vil spille. Jeg vil derfor komme ind på de forskellige områder hvor den enkelte platform er god og dårlig.

Som du nok allerede ved så er der flere områder hvor henholdsvis en PC og en PS2 er god. Det er både forskellige spil og måden man spiller det. I dag er det nemlig sådan at en PC nok mest er til at spille alene på mens en PS2 ofte er mere selskabelig. Det skal naturligvis ikke forstås på den måde at man ikke kan spille flere på en PC eller en enkelt på en PS2, men alene stedet hvor man . spiller det betyder ofte at man nemmere er mange om en PS2 men mere om det senere.

PC’en

Hvis der er noget som en PC er god til så er uden tvivl det at man kan spille med alle mulige mennesker forskellige steder i verdenen, alene ved at bruge sin Internet opkobling. Det betyder at man får en helt ekstra dimension på sine spil når man gør dette. Derudover er der visse spil kategorier som egner sig bedre til en PC, det er feks ”first Person shouter” spil (FPS) som feks quake3 og Counter Strike og strategispil hvor man har brug for det store overblik.

Hvad gør så PC’en god til disse områder? Ja svaret er nok de simpelthen egner sig bedre til en PC end til en PS2. Det vil sige jeg ville gerne se en med et gamepad prøve at slå en selv en nybegynder med en mus i et FPS spil. Man mangler simpelthen hastigheden i håndteringen til at FPS spil kan spilles ordentligt på en konsol. Når disse spil så kobles sammen med din Internet forbindelse så bliver det endnu bedre for så får du lov til at spille mod rigtigt mange mennesker på en gang. Det sker dog alt sammen ofte når man sidder alene foran computeren.

PS2’eren

I modsætning til PC’en så er Ps2’eren en meget mere tilbøjelig til at samle flere foran computeren. Dem er jo direkte beregnet til at spille 2 personer på en gang om med et meget simpelt stykke hardware kan man endda spille mange flere personer på en PS2.

De områder hvor en PS2 er rigtig god er efter min mening især kampspil og visse typer af bil spil. En af de grunde der er til dette er nok at disse spil ofte er rigtig gearet til at man spiller mere end en person på PS2’eren.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE