Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Philips 278M1R

Af Heini Nielsen | 25-11-2020 | 2924 visninger | 0 kommentarer


Producent: Philips
Sponsor: Philips
Introduktion


Anmeldelsen denne gang er en anelse anderledes i dens struktur. Jeg ikke tidligere har skrevet anmeldelser for Philips, hvorfor jeg har medtaget lidt baggrundshistorie omkring virksomheden.  Ja det er lidt nørdet, men i må bære over med mig.  Philips kontaktede mig for et stykke tiden siden om deres helt nye model 278M1R i 4k, 27 T skærm ikke var noget for mig, at have til test. Skærmen 278M1R har et lækkert design, og er målrettet mod brugere af spillekonsoller, som x-Box/ps4,5 samt dem, som ønsker en lækker skærm til deres pc, hvor prisen tilmed ligger i den fornuftige ende, men vil 60 Hz dække behovet?   
 

Historie

Philips blev etableret i 1891, da Anton og Gerard Philips grundlagde Philips & Co. i Eindhoven i Holland. Virksomheden startede med fremstillingen af kultrådsglødepærer, og ved århundredeskiftet var Philips & Co. en af de største producenter i Europa. I 1910 var Philips med 2.000 medarbejdere den største arbejdsgiver i Holland.
I forbindelse med den europæiske industrielle revolution etablerede Philips i 1914 sit første forskningslaboratorium.  Herefter begyndte virksomheden lanceringen af sine første nyskabelser inden for røntgen og radioteknologi. I årenes løb er listen over opfindelser vokset og indeholder mange teknologiske gennembrud, som tilvejebringer mennesker en mere indholdsrig hverdag.

Vigtigste opfindelser

  1. 1891 – 1915 Philips begyndte med at fremstille kultrådsglødepærer.
  2. 1918 lancerede Philips et medicinsk røntgenrør. Det blev begyndelsen på en opdeling af virksomhedens produktsortiment, og Philips begyndte at beskytte sine opfindelser med patenter på områder fra røntgenstråling til radiomodtagelse.
  3. 1927 begyndte Philips at producere radioer.
  4. 1932 havde Philips solgt en million radioapparater og var blevet verdens største radioproducent. Et år senere begyndte Philips at fremstille medicinsk røntgenudstyr i USA.
  5. 1939 blev den første Philips elektriske barbermaskine lanceret
  6. 1963 lancerede Philips kassettebåndet.
  7. 1965 blev de første integrerede kredsløb fremstillet.
  8. 1970’erne: Forskning i belysning bidrog til udvikling af de nye, energibesparende PL- og SL-pærer
  9. 1983 kom Philips med en teknologisk milepæl: lanceringen af cd’en.
Philips videreudviklede cd-teknologien og lancerede i 1997 i samarbejde med Sony endnu en nyudvikling, som blev historiens hurtigst voksende elektroniske forbrugerprodukt: dvd’en.


Philips i Danmark


Da importrestriktionerne blev indført 1933 fik Philips egen produktion i Danmark. Philips Industri og Handel A/S blev hovedselskabet i den danske organisation med Philips Lampe A/S og Philips Radio A/S. I en fabrik i Jenagade på Amager blev der fremstillet glødelamper, radiorør, radioapparater, neonrør, pladespillere, Philishave barbermaskiner, grammofonplader, telekommunikationsudstyr, lysarmaturer, båndoptagere og tv-apparater. Salgsafdelingerne og administrationen blev efter krigen samlet i "Industrigården" på Prags Boulevard 80 på Amager.
I begyndelsen af 60'erne ændredes produktionsstrukturen i den internationale koncern, og Philips i Danmark kom til at stå for storproduktion af enkelte produkter. Foruden glødelamper og tv-måleudstyr drejede det sig bl.a. om kanalvælgere til tv-apparater.
Fabrikken i Jenagade blev senere udviklings- og produktionscenter for mobiltelefoner og navigationsudstyr til lystsejlere. Produktionen af mobiltelefoner i Danmark blev indstillet i sommeren 1994, mens navigationsudstyret blev produceret til udgangen af 1996. Sideløbende hermed blev der produceret professionelt tv-måleudstyr på en fabrik i Brøndby til udgangen af 1997, hvor denne virksomhed blev udskilt fra koncernen.
 

Side 1 2 3 4 5 næste »