Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Roccat Vulcan TKL Pro

Af Thomas Jensen | 16-11-2020 | 8175 visninger | 0 kommentarer


Producent: Roccat
Sponsor: Roccat
IntroduktionRoccat har sendt deres helt nye Roccat Vulcan TKL Pro tastatur og mange genkender måske navnet. Vulcan-serien har eksisteret i noget tid, hvor Roccat har lavet et par forbedringer på dette års Vulcan.

Roccats nye Vulcan serie fås i to versioner; TKL- og Full-Size Vulcan Pro, som kommer med deres nye Titan Tactile kontakter, hvor deres forhenværende kontakter var baseret på Titan Speed kontakter. De optiske Titan Tactile kontakter skulle give dig dobbelt levetid og være 40 gange hurtigere end forgængeren.

Roccat har bibeholdt designet fra forhenværende modeller herunder det æstetiske materiale. Det kommer selvfølgelig altid an på egne præferencer, men jeg synes personligt rigtig godt om den børstede mørke aluminiumoverflade, som giver et robust og Premium udseende på Roccat Vulcan TKL Pro.

Så hvis du er Esport spilleren så kunne Pro modellen med de nye optiske Titan Tactile kontakter være værd at se nærmere ind på! Roccat har endda sit eget Esport hold; Team Roccat, som både har haft op og nedture, men formået at vinde over Millenium og FC Schalke 04 i 2017.

Roccat er et Tysk produceret firma helt tilbage fra 2007, som blev opkøbt af Turtle Beach for 15.6 millioner dollars i 2019. Roccat fortsætter med deres velfremstillet tilbehør, hvor Turtle Beach forventer en indtægt helt op til 30 millioner dollars i 2020! Niveauet er sat højt, hvilket mine forventninger også er til Vulcan TKL Pro. Er Vulcan serien stadig i top og kan denne udgave af Vulcan leve op til ’Pro’, som nu indgår i produktbeskrivelsen? Det vil jeg komme nærmere ind på.


Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE