Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Corsair K60 RGB Pro

Af Thomas Jensen | 12-11-2020 | 4989 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
IntroduktionSå har Corsair lanceret deres nye K60 RGB Pro mekaniske tastatur, som er i sort anodiserede børstet aluminium, som giver K60 et moderne minimalistisk udseende! Corsair har lanceret ikke kun ét tastatur, men to i oktober måned; K100 og K60, hvor det er sidstnævnte vi skal se på i dag.

Corsair er fortsat en af frontproducenterne indenfor gaming tilbehør, hvorfor der forventes et kvalitetsprodukt, hvor der ikke er sparet på materialet. K60 RGB Pro er det første tastatur med 100% tysk produceret CHERRY VIOLA kontakter, som ifølge Cherry skulle give en betydelig større kvalitet og holdbarhed samt en bedre skrivefølelse.

K60 kommer ikke uden RGB, hvor du har mulighed for at ændre mellem alle tænkelige farver og RGB-modes i Corsairs egen software ICUE.

Har du i forvejen et Corsair produkt, så kan alle dine enheder synkroniseres i farverne med Corsairs software ICUE. Står du og mangler et morderne og minimalistisk tastatur, hvor prisen samtidig er noget mange kan være med på, så kan K60 RGB Pro fra Corsair måske være noget for dig.

K60 RGB Pro sigter hen imod midt-segmentet prismæssigt, hvorfor jeg vil se på hvad du får for prisen, og om det er pengene værd! Lad os se nærmere på det.


Side 1 2 3 4 5 næste »