Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

UTP 9 - Den lille fede?

Af Lasse Bigum | 12-11-2000 | 12106 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : UTP 9 - Den lille fede?

Indledning
Indledning
UTP har sine rødder i en lille by ved navn Bording i Jylland, og de gæve bagmænd har lige afholdt deres 9. LAN-party inden for 2 år. Jeg kommer selv fra Aalborg, så afstanden virkede da noget overvældende, men entusiasmen lyste langt væk fra deres hjemmeside, som opdateres ofte. En voksende skare af deltagere sørger ligeledes for liv på siden, under ”The Wall”.

Ved første indtryk virkede det hele lidt amatøragtigt og uprøvet (altså selve partyet), men samtidigt med entusiasmen, var der også en stor professionalisme som lå bag deres side, og jeg følte mig til sidst tilpas fristet til at tage af sted. Så sammen med 4 andre kammerater pakkede vi vores udstyr ned i en Peugeot 405 med en lille trailer efter. Sådan to 19”, to 17” og en 15” skærm fylder fantastisk meget når det skal ind bag i en bil! Tre hightower-kabinetter af mærket Aopen gjorde det skam ikke bedre.

Som en lille sidebemærkning skal det nævnes at vi allerede ved sidste UTP party (#8) havde overvejet at tage af sted, men vores manglende vilje, plus det faktum, at der ikke var særligt mange tilmeldinger, gjorde, at vi stod over dengang. Denne gang var vi dog noget mere sikre på at tage af sted, men igen var vi langsomme til at få bestilt vores billetter, og forestil vores store overraskelse, da det så vidste sig at alle pladser var booket?! Efter en intens mailskrivning i dagene op til, kom det dog på plads at vi kunne få 5 pladser, om end ikke sådan at vi kunne sidde sammen :-(. Men et stort plus i vores bog til UTP-crewet som var virkelig behjælpelige med at finde pladser og arrangere for os.

Efter en god 1½-2 timers kørsel kom vi frem til Bording, kl. 18.00 (de havde gjort opmærksom på at normalt åbnede de først kl. 19.00, men hvis vi skulle være sikre på vores afbestillingspladser skulle vi møde op en time før, vi fik dog senere at vide at de allerede havde åbnet op for de første ved omkring 17.00-tiden, igen et stort plus til UTP-crewet!).

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE