Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Logiteck Brio 4K

Af Heini Nielsen | 20-07-2020 | 6991 visninger | 1 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: logitech
Introduktion og software

Vi skal denne gang kigge på et Logitechs streaming edition BRIO 4K webkamera. Streaming er efterhånden ikke længere et nyt socialt fænomen. Men er du streameren, eller kan du bare godt lide et godt billede med masser af muligheder? Så læs med her!

Hvis du uploader videoer på YouTube, eller streamer på enten YouTube, Twitch eller Facebook, så er BRIO 4K STREAMING EDITION noget du bør have med i dine overvejelser. BRIO 4K er Logitechs High-end webkamera, der er udarbejdet i hårdt og robust plast med glas front.

Webkameraet passer til alle skærme og sidder stabilt. Videokvaliteten kan optage i 4K på 30 fps eller optage i 1980p i 60 fps. Kameraet er derudover udstyret med HDR, som står for High Dynamic Range. 4K giver jer flere pixels end med 1980p, hvor HDR giver jer bedre pixels. HDR på BRIO 4K auto korrigerer ved lavt lys i rummet, som vi allerede kender det fra nogle telefoner i dag. Webkameraet ser ikke ud af meget, eftersom det efter min mening har et minimalistisk udseende. Meget af det ligger i softwaren, som både kan indstilles i Logitechs egen software, hvis du er bekendt med andre Logitechs produkter. Der hvor du får din streaming oplevelse, er Logitechs Capture software, hvor du udover billedkvaliteten, skarpheden og filters, også har streaming funktionen hvor der er mulighed for splitscreen af skærmbillede, bestemme hvor kamera overlay placeres når du streamer og størrelsen af kamerabilledet. Man kan sågar indsætte billedtekst og meget mere. Billedet står skarpt, og HDR-funktionen korrigerer sig selv rigtig godt, når solen begynder at lyse mindre ind ad vinduerne.

 

Side 1 2 3 næste »