Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Logitech G513 CARBON

Af Heini Nielsen | 03-10-2019 | 18249 visninger | 1 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Logitech
Kassen og indhold

Vi skal denne gang kigge på et tastatur fra Logitech, nemlig deres Logitech G513 CARBON. Logitech anvender de såkaldte Romer-G-taster, som jeg selv har haft gode erfaringer med, da de gennemgående er lidt blødere, og larmer mindre, end de mere populære Cherry taster

Kassen og indhold

Når jeg tænker tilbage på de gange, hvor jeg har modtaget et Logitech produkt, så har emballagen altid kun indeholdt det nødvendige, nemlig selve produktet og nødvendigt tilbehør, aldrig mere end det. Men gælder dette så i dette tilfælde?
Med et lille hurtigt blik på bagsiden af emballagen som G513 CARBON blev modtaget i, bliver man introduceret til produktet via en kort præcis beskrivelse. Her står blandt andet beskrevet at tastaturet indeholder RGB med Romer-G taster, at tastaturet indeholder en USB indgang og at tastaturets materiale er udarbejdet i aluminium.

Men lad os åbne for selve emballagen og kigge på selve indholdet. Det kan såmænd ikke overraske nogen, at vi efter at have åbnet emballagen, finder selve tastaturet pænt pakket ind. Derudover ligger der en start guide, en virkelig blød håndleds- støtte og en række ekstra taster, hvilket overrasker mig. Jeg har efterhånden haft en del tastaturer, og dette er første gang jeg har modtaget et, hvor der fulgte ekstra taster med. Tasterne, Logitech har udvalgt at sende med er sammenligneligt med dem der benyttes i spil som A W S D. Tasterne er ligeledes udformet med en ekstra fordybning, som er skabt til gaming.

Side 1 2 3 4 5 næste »