Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

PLANTRONICS RIG 500 PRO

Af Heini Nielsen | 20-02-2019 | 21159 visninger | 0 kommentarer


Producent: Plantronic
Sponsor: Plantronic
Kassen og indhold

Introduktion


Jeg har i dag modtaget et helt nyt produkt fra Plantronics. Det er en virksomhed, som jeg umiddelbart ikke selv har erfaring med, eller kender nogen, som har et produkt fra dem. Dette på trods af at virksomheden i realiteten er en forholdsvis stor organisation som har eksisteret i mange år. Det skyldes dog mest af alt at Plantronics mest af alt er kendt for deres profesionelle løsninger til kontorer mv. De har meget erfaring med udviklingen af headset hvilket er et af dem, vi skal se på i dag, da de har sendet et headset fra deres RIG 500 Serie til mig.

Headsettet RIG 500 PRO er pc versionen, men produktet er tilgængeligt i yderligere 3 forskellige versioner: RIG 500 PRO HX til Xbox One, En HC Version for konsoller og en Esports Edition som er til alle Platforme. Men som sagt er det pc versionen RIG 500 PRO de har sendt til mig, og det produkt vi skal kigge på i dag.  Selv ved første øjekast på kassen stiger min forventning, dette er et produkt, jeg virkelig er spændt på at afprøve nærmere. Lad os få åbnet kassen og få kigget på herligheden.


 

Kassen og indhold


RIG 500 PRO ankom i en pæn stor indpakning, hvor de på forsiden af kassen har påtrykt et lækkert billede af headsettet. Derudover er der forneden under billedet illustrationer, der viser os hvad der tilbydes, og hvilke enheder headsettet er kompatibelt med.


Når kassen vendes, får vi lidt oplysninger om, hvad RIG 500 PRO kan tilbyde på seks forskellige sprog. Der er et lille minus her, det ikke er skrevet på dansk.

Hvis vi kigger på illustrationerne på siden af kassen får vi en masse gode oplysninger om selve headsettets opbygning af øreskålene. Denne måde at formidle en masse detajler af produktet inden et eventuelt køb synes jeg er meget positivt, da man opnår et bedre indtryk af headsettet.Lad os få åbnet for kassen og se hvad Plantronic har givet med i den fine kasse. Når vi kigger ned i kassen, så finder vi seks ting: headsettet, Quick Guid en kode til Windows 10/ Xbox One til at kunne benytte deres Dolby Atmos Lyd system, en mikrofon med fladt lyd kabel med indbygget volumenkontroller og til sidst et split kabel til lyd og mikrofon. Det er alt, hvad vi finder i kassen, men det er også kun det, man har brug for. 


 

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE