Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Racerbanen – Legetøjet som vi alle elskede

Af Thomas Kjærgaard | 12-10-2000 | 19215 visninger | 0 kommentarer

Producent:
Sponsor:
Page 1 : Racerbanen – Legetøjet som vi alle elskede

Racerbanen – Legetøjet som vi alle elskede

Jeg tror vi alle husker første gang vi så en racerbane. Jeg gør i hvertfald. Den jeg rendte ind i var Jyllandsringen ovre hos nogle kammerater. Jeg fik aldrig selv en, men benyttede i stedet deres meget. Så her for et par uger siden kom jeg ind i en lgetøjsbutik, så en racerbane og besluttede mig for at sådan en måtte firmaet da have. Så kan vi da altid arrange en turnering når vi ikke har noget at lave.
Det er denne racerbane jeg her vil give et review af. Jeg synes stadig at det er sjovt at lege med racerbane, dog ikke for lang tid af gangen.

Den bane jeg har er en ”Trouble Loop” som er en del af serien Speed Car. Banerne i denne serie er alle kompatible, så det er fx muligt at sætte to baner sammen for så at have en der er noget længere. Det fedeste er når man kommer hamrende ned af langsiden, og man så lader være emd at bremse ned i svinget. Bilen flyver af i svinget og triller hen af gulvet. Destruktivt ja, men også skide sjovt. Så vidt jeg husker plejer de små biler heller ikke at holde ret længe.

Nå men til sagen.



Dette er så sådan jeg først så banen. I butikken stod der også to andre baner, også fra Speed Car serien, men de var mindre, og da der kun var en kasse med Trouble Loop, valgte jeg at købe den. Det var den største og den dyreste, men når det skal være, så lad det være.
Banen er 8,3 meter lang og har 6 forhindringer. På en del af banen kan der kun køre en bil af gangen, hvilket tvinger kørerne til at holde øje med den anden bil på banen.
De 6 forhindringer er 2 baneskift, en indsværing, en udsnævring og 2 loops. Jeg anser nu kun indsnævringen og de skarpe sving som forhindringer.
Inden i æsken var der alle skinnerne, 2 biler, en adapter, nogle bropiller og en frygtelig masse flag. Det tog ca. en time at samle banen, og efter at teknikken var indøvet gik det faktisk rimeligt smertefrit med samlingen.
Vi satte bilerne på banen, og konstaterede ret hurtigt at bilerne heldigvis kunne køre hurtigere end at de kunne holde topfarten rundt i svingende.
Herefter legede vi med den i en times tid. Da banen er opstillet i stuen går jeg tit hen til den for at køre et par omgange.
Når venner kommer på besøg og de ser banen skal de også lige prøve banen. Der peljer ikke at gå mere end 5 sekunder før de helt glemmer omverdenen og er fuldstændigt bidt af at lege med banen.


Her ser man startlinien... Nok det bedste punkt at passere.

Side 1 2 3 4 næste »


ANNONCE