Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

SteelSeries Rival 500

Af Kaare H | 13-11-2016 | 39372 visninger | 0 kommentarer


Producent: SteelSeries
Sponsor: SteelSereis
Introduktion

Markedet for computertilbehør er enormt, og særligt gamingtilbehør er noget som næsten alle tilbehørsproducenter på den ene eller anden måde har fokus på, for det er et område hvor der kan være rigtig mange penge at hente. Dette hænger sammen med udbredelsen af eSports, og kan en producent få et samarbejde op at køre med nogle af deltagerne til de store eSports begivenheder, så er der ekstra gode chancer for at deres produkter bliver hypet af gamingcommunitiet og dermed bliver en større salgssucces end ellers.
Et af de første eksempler på dette er Creative, som i sin tid introducerede et af deres X-Fi lydkort i samarbejde med Fatal1ty, og kort efter kom Asrock med et bundkort som også blev markedsført sammen med Fatal1ty. I dag sponserer producenter som Razer, SteelSeries og flere andre eSporthold i stor stil, og der er heller ikke længere tale om enkeltpersoner, men hele hold som eks. Ninjas in Pajamas (NiP).
 
Med denne massive fokus på eSport og gaming helt generelt, så er det klart at der er mange om buddet når det kommer til tilbehør hertil. Musen vi skal kigge nærmere på i dette review kommer fra en af de ”gamle” på markedet, nemlig SteelSeries, et firma som også står bag det ikoniske Siberia headset og de meget tynde stof-musemåtter, samt den nærmest legendariske Icemat musemåtte, som var lavet af frostet glas.


 
Vent lige lidt… Var det ikke Icemat der stod bag Siberia, og SteelSeries var konkurrent med 5H headsettet? Dette spørgsmål vil nogle måske stille, særligt dem som kan huske de forskellige producenter og trends helt tilbage fra starten af 00’erne. Ganske rigtigt, så var Icemat og SteelSeries konkurrenter i starten, men ikke mere konkurrenter, end at det samme firma stod bag begge brands. I 2007 valgte firmaet bag, Softtrading, at skifte navn til SteelSeries ApS og samtidig slå de to brands sammen, og fortsætte under SteelSeries brandet.

Side 1 2 3 4 næste »