Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Logitech G502 Proteus Core

Af Jonas | 16-01-2015 | 54482 visninger | 22 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Ingen sponsor
Introduktion

I denne omgang har vi taget fat i Logitech's nyere gaming serie inden for mus, og navnlig musen G502 Proteus Core. En speciel ting ved denne mus er at det kun er 2 produkter i deres nye gaming serie inden for mus og musemåtter som har fået et decideret navn, den anden værende G402 Hyperion Fury.

Logitech G502 Proteus Core er en traditionel mus med ledning, og udstyret med i alt 11 programmerbare knapper. Musen har on-the-fly sensitivity skalering ved tryk på en af føromtalte knapper, og kan slå "frit lejde" på musehjulet, så den kan spinde frit. Ledningen til musen er omspunden i stof, hvilket gør ledningen en smule større end de fleste andre gaming mus på markedet.

Pakken som musen kommer i holder sig til Logitech's vante lyseblå farver, og kommer med en kort men detaljeret beskrivelse af produktet på bagsiden. Tekniske specifikationer kan findes på kassens højre side, mens en kort oversættelse af indholdet af kassen kan findes på dansk, svensk, mf.l. på venstre side.

Indholdet i kassen består selvfølgelig af musen selv, en kort booklet over garantiinformationer på produktet, en quickstart guide, og det lille case med ekstra vægte til musen. Det bør noteres at Logitech yder 3 års fabriksgaranti og fuld support på produktet.

Musen i sig selv er ikke den fysisk største model der findes på markedet, og selv en Logitech Performance MX er større end G502'eren. Størrelsen skal man dog ikke lade sig narre af, da musen helt klart er både ergonomisk i sin størrelse, men også absolut kraftfuldt. Musen har en maksimal følsomhed på 12.000 DPI, hvilket burde være nok til en hvilken som helst gamer.

Side 1 2 3 4 5 næste »