Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Intel DC S3700 Series SSD

Af Kaare H | 13-12-2013 | 20350 visninger | 0 kommentarer


Producent: Intel
Sponsor: Intel
Introduktion

Det er ikke særligt længe siden vi kiggede på en SSD sidst, og der kiggede vi nærmere på ADATAs SP-900 disk til brug i normale desktop applikationer. Denne gang kigger vi lidt nærmere med på en disk designet til brug i større datacentre, og derfor har den selvfølgelig også en helt anden kapacitet, da der her er tale om en SSD på intet mindre end 800 GB. Netop fordi der er tale om en disk til brug i datacentre, så er der sat fokus på lang levetid på selve flash-kredsene, ekstra lang garanti på selve disken og, næsten som en selvfølge, er prissætningen også langt højere end på normale desktop-drev. Det er som nævnt topmodellen på 800 GB vi har fået til test, men disken fås også i størrelserne 100 GB, 200 GB og 400 GB, alle som 2,5” diske, samt som 200 GB og 400 GB i 1,8” størrelse.

Indhold

Disken jeg har modtaget er en som har været ude til review andre steder før, og det er samtidig stadig kun en sample, altså ikke en endelig, salgsklar version. Derfor har jeg også kun modtaget selve disken, og intet andet.

Designmæssigt ligner den alle Intels andre SSD’ere, med et kabinet der er helt fuldstændig i rå aluminum.

Bemærk at der på mærkaten står ”proposed marketing”. Dette vil sige at mærkaten på disken ikke nødvendigvis er den endelige mærkat, men derimod et udkast til hvordan den kan ende med at se ud.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE