Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 næste »

Gå til:

Razer Megasoma

Af Kaare H | 29-05-2013 | 14122 visninger | 2 kommentarer


Producent: Razer
Sponsor: Razer
Introduktion

”Er en musemåtte ikke bare en musemåtte?” Det spørgsmål er der nok flere der har stillet sig selv mere end en gang, og det med god grund da markedet for netop musemåtter i dag går fra de billige standard måtter, som er en gang elastisk stof limet over en skumplade, til både kunststof, glas og aluminiumsmåtter samt musemåtter der næsten er så store som tæpper. Hvad skal man så vælge? Og er det ikke lige så godt bare at bruge ens bordplade? Har man en bordplade af glas eller en ensfarvet bordplade for den sags skyld, kan det være problematisk for sensoren på optiske og lasermus at læse overfladen korrekt og derved gøre musen og dens bevægelser meget upræcise, men det kan også samtidig larme en del at bruge musen direkte på en bordplade, for ikke at tale om de ridser/brugsspor der kommer af de mange bevægelser de samme steder. Størrelsen på ens musemåtte er jo i stor grad et spørgsmål om smag og behov. Personligt har jeg intet at bruge de helt store måtter som eks. QcK+ som måler 45 x 40 cm, men jeg har hverken pladsen eller behovet for så stor en måtte, og jeg går ydermere efter en tynd måtte, så jeg ikke skal have håndleddet liggende i en ubehagelig stilling eller over en kant når jeg sidder og spiller.

Med så mange forskellige musemåtter der er på markedet, og min egen erfaring med en del efterhånden, så var det alligevel ved at være lidt af en jungle, og jeg syntes personligt at jeg manglede en blanding mellem en hård plade som eks. Zowie Swift, men som samtidig tilbød lidt mere komfort til mig, og som var mindre modtagelig for snavs, som eks. QcK. Det er her Razer Megasoma kommer ind i billedet.

Megasoma er en mellemstørrelse måtte, hvor den er langt bredere end den er høj (35 x 23 cm), og samtidig tilbyder den præcisionen og hastigheden fra en hård måtte, sammen med komforten, fleksibiliteten og en mere glidende fornemmelse fra en blød stofmåtte.

Side 1 2 3 4 næste »