Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Corsair H100i

Af Kaare H | 15-04-2013 | 18968 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
Introduktion

Det er ikke så længe siden vi kiggede på Corsairs H80i køler og dens funktioner, og vi kunne ud fra vores benchmarks tydeligt se at dens køleevne er noget af det bedste vi har set i vores testbænk i et stykke tid. Denne gang er det så storebroderen, H100i, vi skal kigge på. Pumpen og selve kølepladen er fuldstændig identisk med det i H80i, men i stedet for en ret tyk 120 mm radiator, er H100i udstyret med en lidt tyndere 240 mm radiator, og det er derfor spændende at se om dette har nogen større indflydelse på temperaturerne i vores testbænk. Hvor H80i er designet til push-pull, er H100i tiltænk at køre med enten en push eller en pull opsætning, men der dog stadig tilbyder muligheden for at købe ekstra skruer, så man dermed kan lave en push-pull opsætning.

Køling af computerens CPU har i mange år været domineret af luftkølere, lige fra box-kølere til high-perfomance kølere såsom SilverStone Heligon HE-01, Noctua NH-D14 eller ThermalRight SilverArrow, men for et par år siden begyndte danske Asetek at producere lukkede vandkølingssystemer hvor pumpen var bygget sammen med kølepladen, og med et par korte slanger forbundet til en radiator, og systemet var påfyldt kølemiddel som indeholder både anti-alge og – korrosionsmiddel, og som egentlig er vedligeholdelsesfrie. Kølerne blev markedsført gennem Antec der gav dem navnet Kühler, og Corsair som navngav dem Hydro. De mange forskellige udgaver der siden er kommet til Hydro-serien er alle blevet meget populære, og i dag kigger på en af de største modeller, nemlig H100i. Radiatoren passer til et par 120 mm blæsere, der er to med i kassen og i stedet for en tyk radiator er den altså med en 240 mm lang radiator i stedet, som stadig byder på muligheden for at lavet et push-pull setup. Ydermere er der kommet en række nye muligheder med H100i i forhold til dens forgænger, og det kigger vi nærmere på senere i reviewet.

Med en pris på lige knap 800,- hos onlineforhandlerne, så koster H100i altså kun en lille smule mere, end eks. en Noctua eller ThermalRight luftkøler. Se prisen ved at trykke her.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE