Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Corsair H80i

Af Kaare H | 01-04-2013 | 19209 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
Introduktion

Køling af computerens CPU har i mange år været domineret af luftkølere, lige fra box-kølere til high-perfomance kølere såsom SilverStone Heligon HE-01, Noctua NH-D14 eller ThermalRight SilverArrow, men for et par år siden begyndte danske Asetek at producere lukkede vandkølingssystemer hvor pumpen var bygget sammen med kølepladen, og med et par korte slanger forbundet til en radiator, og systemet var påfyldt kølemiddel som indeholder både anti-alge og – korrosionsmiddel, og som egentlig er vedligeholdelsesfrie. Kølerne blev markedsført gennem Antec der gav dem navnet Kühler, og Corsair som navngav dem Hydro. De mange forskellige udgaver der siden er kommet til Hydro-serien er alle blevet meget populære, og i dag kigger på en af de større modeller, nemlig H80i. Radiatoren passer til et par 120 mm blæsere, der er to med i kassen, og så er den tykkere i elementet end radiatoren der er brugt til H60 køleren. Ydermere er der kommet en række nye muligheder med H80i i forhold til dens forgænger, og det kigger vi nærmere på senere i reviwet.

Kassen

Som med mange af Corsairs nyere produkter, kommer H80i i en ret diskret, sort kasse med et billede af køleren på forsiden, mens der nederst på kassen, er et rødt bånd.

Det røde bånd, og de røde farver generelt går igen på bagsiden af kassen, hvor der forklares lidt om dens performance og støjniveau, hvad der er med i kassen, samt dens kompatibilitet med diverse CPU’er og sokkeltyper.

 

På den ene side går de røde farver også igen, og her finder man en beskrivelse af selve køleren og nogle af de features den har, bl.a. Corsair Link, som vi kommer ind på senere i artiklen.

Kassens indhold

I kassen finder vi, ud over selve køleren, to 120 mm Corsairbrandede blæsere, bagplade til montering på Intel bundkort, en monteringsbøjle til Intel platforme og en anden monteringsbøjle til AMD platforme samt en pose med nogle afstandsstykker og diverse monteringsdele til både Intel og AMD platforme. Vi finder også et kabel der går fra en intern USB tilslutning til et USB mini-B stik, og dette har noget at gøre med Corsair Link.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE