Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Silverstone FT03 Mini

Af Simon Fruergaard | 10-08-2012 | 18334 visninger | 11 kommentarer


Producent: Silverstone
Sponsor: Silverstone
Konstruktion & Design

I dag tager vi endnu et kig på et ITX kabinet fra Silverstone. Der er tale om lillebroren til FT03, som vi tidligere har kigget på. Silverstone mente, at de ville være i stand til at presse et endnu mindre design ud af FT03’s design, hvilket de også har formået med deres FT03 Mini version.

Kassen er den klassiske Silverstone kasse med nogle showbilleder på to af siderne, samt kabinettets specielle features på flere sprog.

Og på den ene side ses en lille historie om kabinettet og dets features, samt dets specifikationer.

Når kabinettet kommer ud af kassen ligner det til forveksling FT03, hvilket ikke er pudsigt, eftersom det er en videreudvikling på det originale FT03. Den største forandring uden på kabinettet, er klart størrelsen.

Og lige som FT03, så er FT03 mini meget stilrent, men til forskel har FT03 mini ingen ventilationshuller på nogen af sine sider.

Toppen af kabinettet minder også meget om FT03 med et bredt firkantet gitter, hvor den primære forskel er, at I/O panelet nu er flyttet ind i midten. I/O panelet består af tænd/sluk og reset knap, HDD aktivitets og Power LED, to USB 3.0, som tilsluttes internt, samt lyd og mikrofon.

Gitteret kan nemt tages af og neden under kommer holderen til en SFX PSU, to PCI udvidelsesporte og bundkortets I/O udgang frem. Ledninger til PSU, bundkort og grafikkort bliver ledt ud oppe i toppen af kabinettet.

I bunden af kabinettet er der ikke så meget at se. Der er ca. i midten af kabinettet placeret en 140 mm Silverstone Air Penetrator, som har et fjernbart støvfilter. Kabinettet er også hævet en smule for at give rum til at blæseren kan trække luft ind. Kabinettet står desuden solidt på fire gummifødder.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE