Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

Silverstone FT03

Af Simon Fruergaard | 28-07-2012 | 16883 visninger | 9 kommentarer


Producent: Silverstone
Sponsor: Silverstone
Konstruktion & Design

Vi har modtaget et af Silverstones nyere kabinetter fra Fortress serien, som tidligere har budt på noget anderledes designs og features, og FT03 er uden tvivl også et interessant kabinet. Med et helt nyt design er FT03 klart et kabinet, som vækker opsigt.

Hvis vi kigger lidt nærmere på kassen, så viser både billederne, men også kassens dimensioner, at vi har med et specielt kabinet at gøre. På fronten vises et show billede af kabinettet, og som det ses tilbydes kabinettet i sort, hvidt og titanium.

På den ene side omtaler Silverstone, hvorledes FT03 er blevet til, og hvorfor designet netop blev som det blev.

På den anden side ses et billede, hvor kabinettets features omtales, og bagtil står specifikationerne angivet. Kabinettet er fint beskyttet med flamingo og plastik inde i kassen så transport skader er minimeret.

First look at the beauty. Silverstone har lavet et design, der virkelig står ud fra mængden. Om man kan lide det, er selvfølgelig individuelt. Men efter undertegnedes mening, så fremstår det specielt og stilrent. Fronten, som ses på ovenstående billede, har ikke det store at byde på. Silverstones logo og en lille sprække til et slim DVD drev. Højre side at kabinettet er helt ”ren” og ligeså er bagsiden.

Den venstre side har dog en smule ventilation i bunden, hvor der sidder et støvfilter, der kan fjernes.

Øverst oppe er man først mødt af et gitter, som har det primære formål at skjule de lidt grimmere nedenstående dele af kabinettet. Dertil holder det lidt styr på kablerne, og desuden kan det benyttes som opbevaringsplads til fx høretelefoner, mobil, pung osv.

I/O panelet er placeret øverst ude i siden, og består at to USB 3.0 porte, der er eksterne. Dvs. ledninger går til ens bundkorts USB 3.0 udgange eller USB 2.0, lyd og mikrofon, power og HDD aktivitet, blå LED samt start og reset knap.

Under gitteret finder man bundkortets I/O panel, fire PCI udvidelsesporte, en 120 mm blæser og lidt ventilation.

Dertil byder FT03 på en hot swap bay, som tilgås ovenfra. Åbnes lågen finder man mulighed for isætning af en 3,5” harddisk, hvorefter lågen lukkes.

Bunden er hævet en smule med fire gummifødder for at skabe rum til, at blæserene kan trække luft ind. Støvfiltret sidder fast med magnet, som gerne måtte have været en smule kraftigere, da det nemt kan falde af, når man flytter med kabinettet. Det kan ses, at strømkablet bliver ført ind i bunden, og videre til strømforsyningen via en forlængerledning inde i kabinettet.

Side 1 2 3 4 5 næste »


ANNONCE