Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

LD PC-V4 Bench Table – Silver

Af Simon Fruergaard | 08-07-2012 | 10082 visninger | 6 kommentarer


Producent: LD Cooling
Sponsor: LD Cooling
Udpakning og specifikationer

LD Cooling har været så venlige at sende et eksemplar af deres high-end bench table, hvor der mildest sagt er plads til alt. Vi takker LD Cooling for at være med til at gøre hol.dk’s nye Intel Bench-rig en mulighed ved at sponsore dette bench table. Lad os kigge lidt nærmere på, hvad man kan forvente af LD og deres ”custom made computer cases”.

Kassen som kabinettet kommer i, er en mindre typisk kabinetindpakning. Normalt kan der ses billeder og specifikationer på kabinettet uden på kassen, men her har LD Cooling valgt at holde omkostningerne nede ved i stedet at sende i en normal papkasse.

Dog er selve kabinettet fint beskyttet mod både slag og ridser, da det er pakket ind i et anti-ridse materiale, og rundt om kabinettet er der hård flamingo.

Dette bench table er et af de større med dimensionerne 470 x 470 x 200 mm. Dog er vægten lav (3,3 kg), da det hele er produceret i aluminium, hvilket også gør den stærk og stabil. Med dets store størrelse har brugeren mulighed for at installere bundkort fra m-ATX-størrelsen og helt op til ATX-XL med hele 10 PCI udvidelsesporte.

Nedenunder kan der installeres en standard ATX PSU. Dertil kan der i den udtagelige harddiskholder installeres fire 3.5” drev, som alle installeres med fire skruer, der er omgivet af vibrationsdæmpende gummi. Derudover kan der installeres tre 5.25” drev i 5.25” holderen, som også nemt kan fjernes med fire skruer, der også er vibrationsdæmpede. Oven på både ODD og HDD holderen kan der installeres en 2.5” SSD.

Der er masser af plads og huller til kabelhåndtering. Selv hvis der installeres et ATX-XL bundkort er der stadig huller, hvor kablerne kan komme op fra PSU’en. I/O-panelet har få porte. To USB 3.0 (intern ledning til bundkort) og tænd- og resetknapper med indbygget LED til HDD aktivitet og power. De kan skifte til andre farver end blå, hvis dette ønskes.

Denne bench table har også rigelig plads til vandkøling, da der kan installeres hele to 360mm radiatorer i siden.

Der medfølger de nødvendige stand-off og skruer til bundkortet, skruer til PSU’en, skruer og antivibrationsgummi til HDD’er samt skruer til fastgørelse af grafikkort og andre PCI enheder. Dertil kommer to 120 mm blæserholdere (en til en blæser og en til to blæsere), som kan placeres valgfrit rundt om bundkortet.

Side 1 2 næste »


ANNONCE