Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 næste »

Gå til:

Bitfenix Shinobi Window

Af Daniel | 28-07-2011 | 12159 visninger | 3 kommentarer


Producent: Bitfenix
Sponsor: Caseking
Introduktion

I dag skal vi kigge nærmere på et BitFenix Shinobi Window. Dette kabinet kommer fra den relativt nye producent bitfenix som blev startet i 2010 af en række folk som tidligere arbejde hos Coolermaster. Deres første kabinet var det imponerende Colosus som er markant anderledes and de fleste andre kabinetter på markedet med sine markante LED lights og mulighed for at få det i hvid. Målet for Bitfenix var at slå sit navn fast som en producent af kvalitets produkter og så efterfølgende introducere mere mainstream modeller som skal sælge i større mængder. Bitfenix Shinobi er et af disse mainstream kabinetter.

Første indtryk

Lige når man pakker kabinettet ud af kassen bliver man meget imponeret over dette flotte case.


Det er meget imponerende lavet, det hele passer sammen, linjer og det hele, det er ikke bare et kabinet de har fået skruet sammen på et par minutter, de har virkelig lagt noget arbejde i det, da man ikke bare lige kan finde på noget så unikt på kort tid. Byggekvaliteten virker ret god og solid, så altså ikke noget med at du kommer til at bøje noget ved at holde det i hænderne, nej tværtimod så virker det ret ”perfekt” lavet og virkelig godt gennemført. Det er første gang jeg har fået sådan et godt indtryk af et kabinet når det blev pakket ud. Bare det med den måde sideruden er lavet på er virkelig flot og det går virkelig godt ind med kabinettets udformning.

Beskrivelse af kabinettet eksternt

Når man tænker på at Shinobi kabinettet ikke hører til i den dyre ende af spektret bliver man ret imponeret af den finish det har. På toppen og fronten er der en slags gummi belægning som ikke bare får kabinettet til at se eksklusivt ud men også føles som kvalitet når man rører ved det. En anden meget karteristisk træk ved Shinobi er at der går en fordybning, med et gitter net ca 1 cm nede, igennem det på hver side . Fordybningen går igennem toppen og fronten og skaber rene linjer.  Der er ingen tvivl om at målet har været at lave et meget stilrent kabinet og det er i mine øjne lykkede rigtigt godt.


 


Udover de rene linjer skal der naturligvis også være plads til noget praktik og i toppen sidder finder man power button, reset button, headset og mikrofon stik og 4 USB 2.0 porte. Alt sammen lavet så det passer fint ind i designet. Faktisk er det lige før at det er synd at sætte et DVD drev i kabinettet da det vil forstyre det rene look som kabinettet ellers har.

Derudover så er der et gitter i toppen som tillader 2 140 mm blæsere at blæse luft ud af toppen. Lige som med betjeningskontakterne og USB stik er der taget hensyn til at det skal passe i designet.

Kabinettet er også nemt at åbne så man kan sætte hardware i, da man bare lige kan skrue finger skruerne ud og så kan du nemt tage siderne af.

Når man drejer kabinettet rundt for at kigge på siden hvor ruden sidder, er der også lavet riller til at der kan sætte en blæser og her har man igen tænkt sig om, da huller til skruerne er udhulet en smule, så når der monteres en blæser på indersiden af kabinettet, så går skruerne plan med resten af ruden uden på og det er for mig en vigtig detalje, så man ikke får et par skruer der sidder lidt ud over ruden og samtidig med at ruden har få en lidt sjov facon, så er dette rigtig pænt.

På bagsiden af kabinettet ser man at der stadig er gjort lidt ud af at det skal se ordenligt ud. Derudover er der huller til vandkøling, som der sidder gummi ringe i, så det ikke skader de eventuelle slanger der skal igennem.

Side 1 2 3 næste »


ANNONCE