Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 næste »

Gå til:

A.C.Ryan PlayonHD

Af Thomas Eriksen | 26-08-2010 | 8736 visninger | 0 kommentarer


Producent: A.C.Ryan
Sponsor: A.C.Ryan
Introduktion

A.C.Ryan er et forholdsvis lille firma som dog har eksisteret siden 1992. Deres fokus er på en enkelt type produkt nemlig medieafspillere og det er sådan en vi tager et kig på i dag. Vi har modtaget en PlayOnHD medieafspiller med en 1 TB harddisk og tilhørende USB WiFi dongle til test, så lad os ikke vente men springe direkte ud i at se hvad det så er vi har modtaget.


 


Indhold

Det første der man bemærker, er at dette produkt er beregnet til at blive vist frem på hylderne i butikkerne.  Der er ikke meget gør det selv over kassen og det bliver spændende at se om indholdet kan leve op til dette.  For mens medieafspillere ikke er nogen ny ting så, har det i det mindste hidtil været en lidt nørdet fornøjelse at få det til at virke på ens hjemme netværk.

Indtrykket fra indpakningen går igen når kassen åbnes og selve PlayOnHD kommer frem.  A.C.Ryan har satset på at have en tiltalende box som godt kan tåle og stå fremme i stuen og det er lykkedes meget godt.

Tilbehøret er også i orden og indeholder alle de kabler du skulle få brug for er faktisk inkluderet. En ting der er værd at bemærke er at det HDMI kabel der leveres med lader til at være af en rigtig god kvalitet. Så der er faktisk alt man skal bruge for at begynde at bruge afspilleren.  Derudover følger der en lille ekstern strømforsyning og så naturligvis en fjernbetjening.


 

Side 1 2 3 4 5 næste »