Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Side 1 2 næste »

Gå til:

Logitech MX1100 Cordless Laser Mouse

Af Lasse Bigum | 28-10-2009 | 15456 visninger | 2 kommentarer


Producent: Logitech
Sponsor: Logitech
Introduktion

Logitech er gammel i gårde når det kommer til at lave mus. Mens de i andre år har lukreret på at lave mus der var rimeligt identiske og kun ændrede sig ganske lidt, så har de i de sidste par år ændret stil ganske meget. De bedste eksempler på dette er deres MX serie, hvori der findes MX1100 Cordless Laser Mouse og MX Revolution. Deres pendanter til brug med bærbare findes i VX serien. Udover brug af laser fremfor optisk afstandsmåling for disse to modeller (ikke alle MX modeller har dette), så har begge også MicroGear, som vi vender tilbage til.


Alt i alt er det et forfriskende pust indenfor mus som vi her kigger på.

Hvad får man
Udover en lækker indpakning finder man i kassen også selve musen, som kommer med almindelige batterier sat i, man skal blot trække en lille slip og så er den klar. Receiveren til musen er en USB-dongle som er lille og diskret, modsat nogle af deres tidligere receivere som var store kasser.

Der følger også en CD-ROM med som indeholder nyeste version af Logitechs SetPoint software som lader en indstille hvad de mange forskellige knapper på musen gør.

Musen har standard venstre/højre knapper, scroll-hjul, frem/tilbage knapper, og så et par ekstra, specielle knapper. Den første knap er den der sidder lige bag scroll-hjulet, og som skifter hjulet imellem 2 indstillinger, vha. det såkaldte MicroGear. Tryk ned på knappen 1 gang og hjulet skifter til FlyWheel, hvor der ingen modstand er, og hjulet bare kører løst. Denne indstilling er god når man skal scrolle i meget lange dokumenter eller lignende. Trykker man på knappen igen, skifter det til standard scroll hvor der er modstand, dvs. man scroller i små hak eller intervaller. Hjulet understøtter også sidelæns scroll, ved at man blot tilter hjulet til den ene eller anden side.

En anden speciel knap (to knapper faktisk) bruges til at indstille hvor fintfølende musen er. Tryk på den forreste for at sætte følsomheden ned, men hastigheden op, og tryk på den bagerste knap for at sætte følsomheden op, men hastigheden ned. Man skifter i intervallet fra 400 til 1600 dpi.
Området hvor man støtter sin tommeltot er også en skjult knap, som man kan sætte op til hvad man har lyst til.

En sidste detalje er at der er en “On/Off” knap på undersiden af musen, således at man kan slukke den når man ved den ikke skal bruges i længere tid, eller under transport, for at spare på strømmen.
 

Side 1 2 næste »