Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »

Gå til:

Arctic Cooling Accelero S1 Grafikkortkøler

Af Thomas Christensen | 11-02-2008 | 16804 visninger | 0 kommentarer


Producent: Arctic Cooling
Sponsor: Arctic Cooling
Introduktion

Sidst testede vi Zalman's gennemarbejdede VF1000-LED grafikkortkøler, men der er heldigvis også andre kølerproducenter, som kan lave solide grafikkort løsninger, og en af dem er Arctic Cooling.

Vi skal kigge på deres Arctic Cooling Accelero S1, som hører til i den prisbillige ende af skalaen. Prisen afslører dog ikke nødvendigvis noget om køleevnen, og Accelero S1 er da også lavet til passiv køling - dvs. køling uden aktive blæsere. Det er altid et godt udgangspunkt for en køler.

I denne test kigger vi nærmere på køleevnen ved passiv køling så vel som med forskellige blæser løsninger, herunder Arctic Cooling's såkaldte Turbo Module, som er lavet til netop Accelero 1 og 2.

Arctic Cooling sælger også køleløsninger til grafikkort producenterne, men deres primære marked er dog stadig DIY (Do It Yourself) slutbrugerne, som vi her på HardwareOnline.dk udgør.

De er bedst kendt for deres to tidligere separate ATI samt NVIDIA Silencer grafikkortkøler serier samt Arctic Cooling kølepasta, men laver også CPU kølere, blæsere og kabinetter.

Arctic Cooling startede i 2001, og er baseret i Schweiz, men som alle andre får de produceret deres produkter i Asien.

Side 1 2 3 4 5 6 7 næste »


ANNONCE