Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 næste »

Gå til:

Zalman VF1000 LED Grafikkortkøler

Af Thomas Christensen | 31-10-2007 | 20514 visninger | 4 kommentarer


Producent: Zalman
Sponsor: Zalman
Introduktion

Alle kender Zalman, og utrolig mange har sikkert igennem tiderne haft en Zalman køler, om det så var grafikkort, chipset eller processor køler. Det er da efterhånden også en del år siden, at Zalman trådte ind på grafikkort markedet.

Efter monster succesen VF900 fra starten af 2006, har vi dog ikke hørt meget til dem på grafikkort fronten, og firmaer som Arctic Cooling og Thermalright formåede relativt nemt at udvikle bedre grafikkortkølere. Zalman VF900 var lille, solid og effektiv, men hen imod slutningen af 2006 stod det klart, at der var brug for en større profil samt flere heatpipes for at følge med konkurrenterne.

Tiden står dog ikke stille hos Zalman, og i oktober måned 2007 blev den længe ventede Zalman VF1000 LED grafikkort køler endelig sat fri. Det er Zalman's tredje generation af VF grafikkortkølere, og den skal vi kigge lidt nærmere på.

Vi så den for første gang til CeBIT'07 i Hannover Tyskland tilbage i marts måned, og selvom designet ikke har ændret sig, har farven og muligvis også materialet ændret sig. I stedet for sort og sølv finish, er Zalman gået over til deres traditionelle rødlige kobber finish. Derudover har de tilføjet en diskret blå LED, hvilket også fremgår af navnet.

Dette er første del i en kommende fokus på grafikkortkølere, hvor vi bl.a. også skal stifte bekendtskab med de bedste grafikkølere fra Thermalright og Arctic Cooling. Inden da skal vi have introduceret Zalman VF1000 LED.

Side 1 2 3 4 5 6 7 8 næste »


ANNONCE