Side
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 næste »
Gå til:
Abit Fatal1ty AN9 32X
Af Allan Nielsen | 18-05-2007 | 30638 visninger | 0 kommentarer
IndledningDet er længe siden vi her på HardwareOnline.dk har taget et kig på et af Abits produkter, og tiden er nu kommet til en test af deres absolutte AM2 topmodel: FATAL1TY AN9 32X. Abit slog for alvor igennem på high end markedet med deres BE6-II bundkort tilbage i 1999, som af mange blev kronet som den ubetingede slot1 konge, og dét med god grund. Det er siden ikke lykkedes taiwanesiske Abit at gentage succesen i samme grad som dengang, men med dette bundkort har de for alvor en kandidat til AM2 tronen, selvom kortet ingenlunde er perfekt.
Kassens indholdJonathan ”Fatal1ty” Wendel er navnet på den måske mest kendte computerspiller i verden, og hans nickname er blevet et markedsførings-brand i sig selv. Det er der flere forskellige producenter der har fået øjnene op for, heriblandt netop Abit. Under ”Fatal1ty” brandet forsøger de derfor at markedsføre deres AM2 topmodel, som netop skal henvende sig til entusiast-markedet. Det er ingen hemmelighed at der blandt entusiasterne gemmer sig en meget stor andel gamere, og Abits strategi må dermed siges at give god mening. Hans billede pryder da også indersiden af låget til kassen, når man åbner herfor, og lad os sige det som det er: kassen med bundkortet er enorm!
Kassen er intet mindre end enorm!
Når låget åbnes...
Kassens indhold
Indholdet svarer nogenlunde til kassens størrelse, for Abit har ikke sparet på tilbehør. Der er en god bunke kabler, og en dejlig detalje er, at IDE-kablerne er afrundede. Derudover er der I/O plade, en blæser, en SLI bro, drivers, uGuru applikationen på CD, manualer, et audio-indstikskort (SoundMax) og en musemåtte. Til gengæld kan det undre, hvorfor Abit ikke gør mere ud af software-bundlen. F.eks. ville det være oplagt at vedlægge et par spil til et bundkort, der så helt klart henvender sig til gamere, men denne mulighed har Abit desværre fravalgt.
Til gengæld vedlægger de driver-disketter til installation af Windows XP på en SATA harddisk – et positivt træk, som mange andre producenter burde tage ved lære af, selvom vi i stigende grad bevæger os i retning af Vista, hvor den slags er overflødig.
SLI broen er der også blevet plads til