Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger


Corsair RX120 RGB Starter kit

Af Mut_one | 06-06-2024 | 847 visninger | 0 kommentarer


Producent: Corsair
Sponsor: Corsair
Corsair RX120 RGB Starter kit

Jeg har fået lov til at teste Corsair's iCUE Link RGB-fans 120 x 25mm. Det er et starterkit, Jeg taler om. Jeg vil komme ind på softwaren, RGB-lyset og styringen af både lyset og de tre fans. Jeg vil også berøre performance og nogle specifikationer.  Priserne starter fra 766 kr. på Pricerunner. Link her til finder du nederst på siden.I pakken finder du:
 • 3 stk Fans
 • 1 stk. Linkkabel 140mm
 • 1 stk. Linkkabel 600mm
 • 1 stk. kabel til usb (til bundkort)
 • 1 stk. link hub
 • 12 stk. skruer til montering
 • 1 stk. Safety and compliance information
 • 1 stk. Warranty Guide 
 • 4 stk. connektors (til montering imellem fans) 


Her er en oversigt over deres specifikationer

Specikationer:
Dimensioner 120x120x25
Rotation per minut 400 - 2100 +/- 10% 
Max Flow 73,5 CFM (Kubik fod per minut)
Støj 36 dBA
Statisk tryk 4,33 mm Hz0
Fan Kontrol Corsair iCUE Link Forbindelse
Watt per fan 7,92 W 
Garenti 5 År
 

LINK SYSTEM:

"Med Link-systemet kan du koble dine fans sammen med et lille stik imellem, så de sidder helt tæt sammen. Det gør, at du kan styre dem hver især, så du helt selv bestemmer, hvilken farve og hastighed de skal køre med. Det er meget nemt – bare sæt de to små stik i, sæt de to fans sammen, og til den sidste fan kan du vælge at sætte et kabel på og eksempelvis placere den i bunden. Det kan næsten ikke være nemmere.
Du kan helt selv bestemme, hvordan kølingen skal foregå, og tilpasse kurven efter dine egne ønsker. og det er kun igennem softwaren du ka styre dem. igennem link systemet får du også adgang til nogle nyttige sensorer.


Når du har koblet dem op med USB-ud/ind gang på bundkortet, får du med iCUE Link adgang til nogle meget nyttige sensorer, som du kan følge med softwaren samt justere hastigheden på de enkelte fans, så du har styr på kølingen af din computer. Brug eventuelt de forudindstillede kurver til blæserne, så ved du, at du ikke får dem indstillet forkert, da de er testet med disse.
Selve hubben, der følger med, har 2 kanaler med plads til 7 enheder. Der er en micro USB, som du kan koble til din USB-port eller direkte til USB-ud/indgang på bundkortet, og derudover finder du også strømstikket, som skal kobles til et PSI6-kabel fra strømforsyningen. Dette kan levere op til 168 watt, så der er rigeligt med strøm til rådighed. Corsair har med dette system fremtidssikret deres produkt, da man med tiden eksempelvis kan styre eksterne og interne LED-strips samt en masse andre ting.

Når du skal placere hubben, behøver du ikke lede efter tape, for den er nemlig magnetisk. Så det er bare at sætte den på noget metal inde i kabinettet, så sidder den fint fast der.
Med softwaren kan du også styre RGB-lyset på dem, og der er mange indstillinger og flotte farver at vælge imellem. Du kan enten lave din egen kombination af farver eller vælge en af de forprogrammerede lyssætninger.  Du kan også lave dit eget lille diskotek ved at få lyset til at følge musikken eller bare den lyd, du hører.  Personligt kan jeg bedst lide at skabe mit eget lysshow med de farver, jeg foretrækker. 

 


Neden under ses et par videoer hvor man kan se opbygningen af selve Link systemet.

 


 
Alt i alt synes jeg, at de er brugbare og nemme at styre. De er lavet i et flot design og virker robuste, ikke som noget, der nemt går i stykker. Dog synes jeg, at prisen er lidt høj for mit vedkommende, men det er acceptabelt i forhold til kvaliteten og effektiviteten. Det er dejligt, at man kan justere dem efter GPU'en og ikke kun CPU'en, som langt de fleste systemer gør. Det er en god idé at tjekke, om ens strømforsyning har nok udtag, da de bruger samme stik som grafikkortet altså et Pci E kabel.

Lyset, du kan skabe, kan man godt blive lidt optaget af. Jeg skal lige sige, at jeg elsker lys, og lyset her er ingen undtagelse. Så der gik en del tid med at afprøve forskellige lysindstillinger, og tiden fløj nærmest af sted.

Lyset, du kan skabe, kan man godt blive lidt optaget af. Jeg skal lige sige, at jeg elsker lys, og lyset her er ingen undtagelse. Så der gik en del tid med at afprøve forskellige lysindstillinger, og tiden fløj nærmest af sted.

Se priserne hos PriceRunner på Corsair RX120 RGB Starter kit  her
 

Fordele:

 1. Fremtidssikret 
 2. Nem montering
 3. Brugervenligt

Ulemper:

 1. Der kunne godt være et linkkabel mere, der var lidt længere
 2. Kablet til opkobling til USB kunne godt være lidt længe