Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

CES 2024 Besøg hos ACER

Skrevet af Thomas Eriksen | 18-01-2024 00:32 | 1799 visninger | 0 kommentar
Her i sidste uge fandt den årlige CES messe sted og for første gang siden 2020 var jeg faktisk på messen for at få en masse nye indtryk og mødes med vores samarbejdspartnere. Desværre forløb messen ikke helt som jeg havde forventet, jeg var nemlig syg det meste af messen og havde derfor ikke meget overskud til at sidde om aftenen og lave artikler og sammendrag af hvad jeg havde oplevet. Den dækning jeg havde planlagt måtte derfor droppes.

Jeg har dog alligevel fået en masse indtryk og jeg vil gerne dele dem med jer på bagkant. Den første artikel havde jeg næsten skrevet færdig og den kommer her. De næste par dage vil jeg komme med mere fra messen og hvad jeg har oplevet.  

Besøg hos ACER 8 januar


Allerede et par dage før SEC, begynder de første events. Det første jeg så var Acer's media lounge på Saharah hotellet. De havde naturligvis en række nye bærbare computere med de nyeste Intel CPU'er og chipset. Men de havde også nogle 3D skærme som virker uden specielle briller. Det var faktisk virkeligt imponerende, det føltes lidt som om at man kiggede ind i et akvarie, med rigtig dybde følelse.Mest imponerende var dog Pro serien som var sat op med 3 skærme og en speciel forberedt video. Man følte virkeligt at man kunne gribe og føle elementerne på skærmen. Jeg fik af vide at der er nogle professionelle applikationer der vil være i stand til at benytte den teknologi til at modellere med ting i 3D. Du kan høre mere om mine oplevelser i videoen herunder. 


 

Derudover viste de de nyeste opdateringer af Predator Helios serien af gamer laptops. De kommer naturligvis med nyeste chips fra Intel og en række forskellige Nvidia 40x0 grafikkort. Derudover havde de også et par interessante nye routere med WIFI 7 men mest intressant var den som kørte 5G, så der er ikke længere nogen grund til at gå på kompromis med den nyeste teknologi, også selvom du ikke kan få et ordenligt kablet internet i hjemmet. 
 

Opret svar til nyheden: CES 2024 Besøg hos ACER

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning