Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Logitech Pro X Superlight 2

Skrevet af Heini Nielsen | 09-10-2023 20:51 | 1901 visninger | 0 kommentar


Sidst gang så jeg på Logitechs G PRO X TKL WIRELESS Tastatur, og nu er turen kommet til deres nye mus med navnet Logitech PRO X SUPERLIGHT 2. Musen fås i samme farver som tastaturet, nemlig i pink, sort og hvid. Denne mus, jeg har fået til test, er i sort.

Personligt har jeg altid foretrukket at bruge en trådløs mus, da jeg ikke er vild med at have kabler liggende på bordet. En udfordring, som man ofte oplevede for nogle år tilbage, var, at det kunne være svært at opretholde en stabil forbindelse til sin mus eller tastatur, når man ikke brugte kabel. Heldigvis er den tid ovre, og det er nu blevet standard at bruge trådløse enheder. Selv eSports-spillere bruger trådløse enheder, hvilket siger meget om, hvor pålidelige trådløse enheder er blevet.

En anden fordel er, at trådløse mus er blevet betydeligt lettere over tid og mere strømbesparende. Dette betyder, at man ikke behøver store batterier for at opretholde strøm i længere perioder, hvilket er en stor fordel. Men lad os nu se nærmere på Logitechs PRO X SUPERLIGHT 2-mus.

Læs hele testen her
 

Opret svar til nyheden: Test af Logitech Pro X Superlight 2

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning