Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Cooler Master XG Plus 850 Platinum

Skrevet af Thomas Jensen | 23-01-2023 21:50 | 2978 visninger | 0 kommentar
Jeg har gennem længere tid været i dialog med Cooler Master om, hvornår de ville træde ind på PSU-markedet med strømforsyninger, hvor der er mulighed for at se wattforbruget, både fysisk på strømforsyningen, men samtidig også i deres software. Jeg tænker nu ikke, at mine ord har haft denne indflydelse, men det har været en efterspurgt tilføjelse fra flere sider, som Cooler Master nu har mulighed for at præsentere i deres PSU-Line-up! Cooler Master lancerede tilbage i 2022 deres XG-serie, hvor du har mulighed for at følge wattforbruget i to udgaver i serien. Non-plus og Plus af; Cooler Master XG 850 Platinum! Dette giver dig, med interesse indenfor både RGB og non-RGB, mulighed for at få en strømforsyning indenfor effektivitetsniveau Platinum. RGB-versionen har dog den fordel for dig, der foretrækker en strømforsyning med on-display wattforbrug, så du kan se wattforbruget på Plus-versionen, hvilket du ikke kan på den anden.

Der er noget der tyder på, at hardwareleverancen ligeledes er på vej i den rigtige retning igen, hvorfor XG 850 Platinum på nuværende tidspunkt også er til at få fingrene i! Det har været lidt en ambivalent følelse, at belyse produkter, hvor produkterne på hylderne er tomme på det danske marked!

Nyt hardware med nye tilføjelser, kommer altid til en lidt højere pris. Men lad- os se på, hvad du får for pengene i denne unboxing! Læs hele artiklen her!

Opret svar til nyheden: Cooler Master XG Plus 850 Platinum

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning