Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Epos H3PRO Hybrid

Skrevet af Heini Nielsen | 21-05-2022 22:25 | 2223 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste


Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har set på et headset, idet producenterne ikke har tilbudt mig, at se nærmer på dem, og tiden har simpelthen ikke været til det, men nu jeg fandt et hul i min kalender til at se på dette nye headset kaldt Epos H3Pro Hybrid.

Der er lanceret mange spændende headsets her på det seneste, og faldt tilfældigvis over Epos H3Pro Hybrid, som efter specifikationerne ser ud til, at kunne anvendes til nærmest alt. Uanset om det er til Pc, konsoller gaming eller om du eksempelvis under en lang løbe- eller gåtur vil lytte til musik, hvor det er koblet til din telefon. Epos H3Pro Hybrid skulle kunne dække alle punkter uden at gå på kompromis med lydkvaliteten.

Jeg finder stor glæde ved at teste produkter, som jeg ikke har den stor kendskab til, og det er første gang jeg har haft et Epos Produkt i hånden, hvorfor jeg finder det lidt spændende at se på, samt sammenligne dette headset mod andre jeg har haft testet gemmen tiden.  H3Pro Hybrid har en pris af cirka 2.200 kr. pr. dags dato, og vil samtidigt fortælle at Epos derudover er meget involveret i E-sport, hvilket kombineret forhøjer mine forventninger. I forhold til prisen, så vil prisen formentlig være fair, såfremt kvalitet og lyd er i orden.

Inden jeg fortsætter vil lidt informationer omkring virksomheden Epos være på sin plads, idet producenten er ny for mig. EPOS er fuldt ejet af Demant-gruppen, hvilket er en verdensførende høresundheds- og teknologikoncern, der bygger på en arv af pleje, sundhed og innovation siden 1904 med hovedkontor i København. Demant-gruppen har mere end 115 års audioekspertise, som opererer på et globalt marked med kontorer og partnere i mere end 60 lande, og beskæftiger mere end 16.500 ansatte samt genererer en årlig omsætning på omkring 15 mia.

EPOS leverer førsteklasses lyd- og videoløsninger til forretningsfolk og gamere, hvor løsningerne leverer fremragende lyd- og videooplevelser, så enkeltpersoner og teams kan nå deres mål og præstere bedre. Læs mere om Epos HER samt Læs hele artiklen her!


 
#1
overgnu
Ny på siden
20-08-2022 22:19

Rapporter til Admin
puha de kan en del, men koster da også derefter
--
Asrock x570 Taichi Asrock 5700XT [email protected] Ryzen 7 2700X 3,7mhz 4*16Gb DDR4g G-skill TridentZ neo 3600 Seasonic 700W PSU, Kingston SSD M2 1TB Harddrive
#2
AndersOD
Elitebruger
09-09-2022 21:05

Rapporter til Admin
Min ene ørepude til mit epos gsp 670 gik i stykker. Skrev til deres kundeservice en torsdag aften. Fik en mail efter ti minutter hvor de bad om info (navn, adresse, telefonnummer, serienummer, billede af den ødelagte ørepude samt kvittering) de godtog det og næste dag sendte de et par nye ørepuder, gratis under garanti. Helt sikkert fantastisk kundeservice.
--

Opret svar til nyheden: Test af Epos H3PRO Hybrid

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE