Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

DUTZO Kori ARGB 240

Skrevet af Jonas Holm Bendtsen | 13-01-2022 15:02 | 2496 visninger | 0 kommentar

Dutzo er Proshops eget producerede mærke og er det, som jeg vil gennemgå denne gang sammen med deres cpu køler DUTZO Kori ARGB 240. ”We Love Gaming!” er Dutzo’s slogan og det må man sige, at de gør. De har valgt at gå i krig med de større producenter og give os nogle konkurrencedygtige produkter til nogle meget fornuftige priser. Dutzo blev opstartet i 2016 og de er i konstant udvikling. Deres drive er at opnå det umulige, og det synes jeg faktisk, at de gør meget godt.
Når vi snakker om AIO, så kender vi efterhånden til mange mærker; Corsair, Coolermaster, Thermaltake, NZXT, Arctic Liquid osv. Jeg har så været så heldig at få et nyt skud på stammen nemlig Proshops egen version af en AIO fra deres mærke DUTZO

Jeg har taget et kig på Dutzo's svar på en 240 mm AIO, deres Dutzo Kori ARGB 240. Både blæserne og pumpe hovedet er fyldt med lys og vil tilsammen oplyse din PC og skabe et fedt udseende. så er du den helt store RGB haj så er Dutzo's AIO måske lige den du har gået og ventet på. Læs hele artiklen her!
  
 

Opret svar til nyheden: DUTZO Kori ARGB 240

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE