Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Unboxing af Logitech league of legends K/da box sæt

Skrevet af Jonas Holm Bendtsen | 30-12-2021 13:11 | 2748 visninger | 7 kommentarer, hop til seneste


Det er altid spændende og få noget nyt ind og døren og gå i dypden med og dette er ingen undtagelse, Logitech har denne gang sendt en af deres league of legends kollektion.

Den Logitech serie jeg kaster mig over i denne omgang er deres K/DA serie som er en viratuel popstar gruppe til LoL universet.

Kassen her i sig selv er der ikke sparet for detaljerne vi får denne i øjne kastende blå kasse med de fire hoved karaktere til K/DA popstars gruppen. De nævnte karatere er Akali. Kaisa, Evelynn og Ahri.

Hvis jeg selv må sige det så er det lidt unig at få denne her kassen sendt fra Logitech, da jeg senere har fundet ud af man desværre ikke kan købe den, så det er måske lidt øv for de helt store LoL fans, Men lad os nu ser nærmere på hvad indholdet er i den lækker kasse. Læs hele artiklen her!
#1
white
Redaktør
30-12-2021 13:17

Rapporter til Admin
Jeg ville være lige være den første til at byde vores nye mand rigtig hjertelig velkommen til vores anmelder team her på Hardwareonline.dk... håber i alle ville tage godt imod ham :-)
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk
#2
Kalle Kaffekop
Gæst
30-12-2021 14:00

Rapporter til Admin
Mon ikke man lige skulle have læst artiklen igennem, inden den røg online. Jeg gav op på at læse den, før vi kom forbi det første billede.
--
Gæstebruger, opret dit eget login og få din egen signatur.
#3
the688
Guru
30-12-2021 14:04

Rapporter til Admin
Ja - velkommen! (..men I er simpelthen nødt til at have en korrekturlæser på de her ting - det skal selvfølgelig ikke lægge skribenten til last!)
--
"ORK SATME!"
#4
Wildmann
Monster Supporter
30-12-2021 14:04

Rapporter til Admin
#2 Jeg er ikke uenig. Der skal nok lige læses korrektur. Men velkommen til, Jonas.
--
#5
CACCG
Ny på siden
30-12-2021 14:28

Rapporter til Admin
#2 #3 Kan godt se hvad i mener, jeg har selv ufatteligt svært til tider at se de fejl man selv sidder med, dermed sagt virker det ikke særligt professionelt når man ligger noget op med fejl i. Vil blive rettet i de kommende anmeldelser. Kan os godt se hvad Kalle kaffekop ser allerede ved første linje er der fejl så fuld forstålighed og tager imod al kritik og det bliver vendt til noget positivt dermed sagt man lærer af sine fejl. :) Mvh Jonas.
--
J.Bendtsen
#6
Mort605
Ultra Supporter
30-12-2021 14:38

Rapporter til Admin
#5 Så lad være med at bruge tid på at finde de fejl selv og spørg nogle om de vil tjekke det igennem for dig. Du kreerer noget ud af tynd luft. Hvis jeg skrev bøger, artikler eller whatever. Så ville mit fokus være på bare at få skabt noget indhold. Der er mange gode forfattere som staver af helvede til, men de har folk til at lave det kedelige rettearbejde.
--
Sidst redigeret 30-12-2021 14:38
#7
Slettetbruger6876
Supporter Aspirant
30-12-2021 16:38

Rapporter til Admin
Stavekontrol ville have fanget meget.
--

Opret svar til nyheden: Unboxing af Logitech league of legends K/da box sæt

Grundet øget spam aktivitet fra gæstebrugere, er det desværre ikke længere muligt, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE