Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Blue YetiCaster kit

Skrevet af Heini Nielsen | 25-11-2021 14:30 | 1497 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste
Nu om dage, så bliver det mere og mere normalt, at se folk springe ud i at lave deres egen streamingkanaler, enten på Twitch eller YouTube, hvor du eksempel streamer i mens du sidder og spiller eller bare snakker om deres hverdag, . Jeg oplever det nogle gange går galt for dem, når man glemmer vigtigheden i, hvor vigtig en god mikrofon i virkeligheden er. Jeg har set utallige af videoer på blandt andet Twtich eller YouTube, hvor man har valgt den billige løsning; eksempelvis når man bruger mikrofonen på et headset. Det kan naturligvis være en udmærket start, men der er en kæmpe forskel, når man for eksempel træder ud i en dynamisk eller kondenser mikrofon. Det der skal ses på i dag er den populære kondenser mikrofon fra Blue; YetiCaster og deres mikrofonarm, som nemlig nu kan fås i et samlet kit.
 
Men hvis du virkelig vil have et godt resultat, så er lyden bare ikke noget der bør undervurderes efter min mening! Dette giver Blue et rigtig godt bud på med dette kit, hvor du samtidig får muligheden for, at skubbe mikrofonen fra dig, når den ikke længere skal bruges og indstilles så den ikke står i vejen for eksempelvis din skærm. Leder du derfor efter den ultimative løsning, som samtidig løfter lyden til studie niveau, så kunne dette kit sagtens være hvad du står og mangler på bordet!

Mit store fokus i denne artikel vil være på mikrofonstativet, som passer til de fleste mikrofoner på markedet. Jeg kan på forhånd røbe, at mikrofonarmen er i en kvalitet, som vil overstige dine forventninger! Grundet mit primære fokus er, at vi før på Hardwareonline før har set på Yeti X, som YetiCaster minder rigtig meget om. Du kan eventuelt læse artikel her! Prisen for dette sæt har en cirka pris på 1600,- kr., hvilket ikke lyder helt skræmmende for mig, da det er en komplet løsning, hvor du samtidig har en besparelse på et par hundrede kroner, hvis du skulle købe begge produkter alene. Jeg er spændt på at se, hvorledes udsagn om kvaliteten holder stik og hvor om kvaliteten er tilsvarende prisen!
Lige en lidt hurtig historie om Blue inden vi ser nærmere på kittet;

Blue blev grundlagt af en lettisk optagelsesingeniør og var en amerikansk musiker i 1995. Blue har sidenhen vokset sig til et stort og anerkendt Brand, hvor de især er kendt for deres mikrofoner; herunder Blue Snowball og nu Yeti-serien. På USB-mikrofonmarkedet, har Blue vokset med mikrofoner der næsten er Plug and Play og lige til! I nyere tid har Blue gennemgået et par ejerforandringer og ejes nu ar Logitech. De producerer en række velrenommerede mikrofoner, der har bragt optagelsesmuligheder til en ny brugergruppe. Men lade os se nærmere på det! Læs hele artiklen her!
#1
Mr. WoLF
Guru
21-11-2021 12:18

Rapporter til Admin
Så kan man både synge og snakke
--
#2
Radal9
Ny på siden
13-12-2021 11:11

Rapporter til Admin
I have one question what microphone comes with Yeticaster?
--
Sidst redigeret 13-12-2021 23:38 af Ronson
#3
LARMY85
Giga Supporter
13-12-2021 11:34

Rapporter til Admin
#2. Blue's Yeti USB-mikrophone: https://www.bluemic.com[...]
--
I am not a bot .-. .- - ... 01110000 01101001 01100101

Opret svar til nyheden: Test af Blue YetiCaster kit

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE