Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af EPOS GTW 270 Hybrid

Skrevet af Thomas Jensen | 26-07-2021 10:02 | 625 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste
EPOS har taget skridtet videre i In-Ear headsets-kategorien med deres; GTW 270 Hybrid. Da jeg først så GTW 270 inkluderet med beskrivelsen ‘hybrid’’, så blev jeg ret nysgerrig på hvad EPOS havde af ideer med netop dette. Kort beskrevet tilstræber dette In-Ear-Headset en større målgruppe, med den medfølgende USB-C dongle, som i stedet forbinder over aptX fremfor Bluetooth, hvilket skulle give en lav forsinkelse, uden synkroniseringsforsinkelse. Der er dog sket en del udvikling på Bluetooth, som virkelig har formået at reducere forsinkelsestiden mellem enheder, men med aptX er forsinkelsen ikke-eksisterende. EPOS har derudover gjort det muligt, at forbinde op til to enheder på samme tid over Bluetooth, eller Bluetooth samtidig med aptX! Det er derfor ikke længere en nødvendighed at manuelt skifte mellem dine enheder i samme omfang som før. Det er ikke en ny feature, men alligevel noget som er uundværlig i et multifunktionelt In-Ear-headset som GTW 270 Hybrid!

Det store spørgsmål er prisen, da prisen læner sig op af blandt andet Bose QuietComfort 35 og Sony WH1000XM3B. Disse er ikke In-Ear, men er yderst velkendte hovedtelefoner med stort set samme formål. GTW 270 Hybrid har dog den fordel, at kunne forbinde over aptX til blandt andet computeren! Læs hele artiklen her!
#1
A.ndersen
Mega Supporter
26-07-2021 17:36

Rapporter til Admin
Såfremt man er hurtig kan man erhverve sig et par her: https://www.hardwareonline.dk[...]
--
Tro kan flytte bjerge - Men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.
#2
Dragonheart
Guru
26-07-2021 18:10

Rapporter til Admin
Fedt med sådan et gearstang agtig print på :-) Lige en lille rettelse. aptX er et audio-codec. Bluetooth er den trådløse transmissionsstandard. Så bluetooth bliver skam også brugt til aptX :-) Det er Bluetooth A2DP(codec v. lyd) eller SBC(codec ved samtale) versus bluetooth aptX(codec v. lyd) der giver den bedre lydkvalitet og lavere latency mm. Donglens "indmad" er identisk med deres BTD800 professional segment dongle med mindre ændringer.
--

Opret svar til nyheden: Test af EPOS GTW 270 Hybrid

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning