Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Creative Outlier Air V2

Skrevet af Thomas Jensen | 23-07-2021 10:01 | 685 visninger | 1 kommentarer, hop til seneste
Sommerdagene fortsætter, hvilket kan ses på lanceringerne af In-Ear headsets hos adskillige producenter, hvor nogle er helt nye serier og andre en udvikling af eksisterende. Outlier V2 fra Creative hører til sidstnævnte, som har forbedret blandt andet batterilevetiden og styringen af enhederne. Outlier V2 er dog ikke helt nye på markedet, men er deres sidst-lanceret In-Ear headset, og eftersom vi over sommeren vil se på flere brands indenfor In-Ear kategorien, så er Outlier V2 fra Creative en lydenhed værd at nævne og kigge nærmere på!

Hvis du er på udkig efter et par In-Ear headset med en god portion batterilevetid, så kan Outlier V2 holde op til 34 timers spilletid! For at sikre dig mod vejr, sved og støv, har Outlier V2 også IPX5-klassificering. Til forskel fra forgængeren har Creative videreudviklet berøringscensoren på V2, så det ikke længere er fysiske knapper, hvilket gør kontrollen heraf meget mere komfortabelt. Prisen på Outlier V2 er end da yderst interessant, hvorfor det er interessant at se hvor kompromiset er taget. Læs hele artiklen her!
#1
coreytrevor
Monsterbruger
25-07-2021 06:27

Rapporter til Admin
fed test, glæder mig til at læse næste udgave :) købte sådan et sæt for et par mdr siden til 50 euro hvilket er en meget fair pris, men mere ville jeg ikke give. det bedste ved dem er nok batteritiden. derimod er lyden, tilslutning af mobil og tilpasning af lyd ret skrald i forhold til andre headsets i samme prisklasse. jeg bøvler stadig med at de ikke vil forbinde med mobilos og så skal de i æsken 10 sekunders tid og ud igen, men så parrer de uden problemer. men til 350 synes jeg egentlig de er meget gode.
--

Opret svar til nyheden: Test af Creative Outlier Air V2

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning