Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle OC

Skrevet af Heini Nielsen | 13-06-2021 22:33 | 1505 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste


I min sidste anmeldelse nævnte jeg, at jeg så småt ville begynde at se nærmere på grafikkort. Siden da er der sikkert mange af jer der gerne vil se lidt flere test af de nyere grafikkort her inde på Hardware online. Jeg nævnte ligeledes, at det ikke var fordi jeg ikke kunne få grafikkort hjem til test, men mere på grund af tidsfaktoren. Det har stor betydning for mig, at få opfyldt de ønsker producenterne har, hvorfor jeg forsøger, at opnå en så fyldestgørende anmeldelse som muligt. Når det sagt så er sagt, så har Gigabyte/Aorus sendt mig deres først produkt til mig, nemlig deres forholdsvis nye Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle OC, som blev frigivet omkring den.1. december 2020 i OverClock versionen, som har fået et lille Boost på ca. 2 % fra de 1665 MHz reference card til 1695 MHz, hvilket skulle øge grafikkortet hurtigere end Nvidia reference card.
Jeg er klar over, at grafikkortet er knapt et halvt år gammelt, men jeg synes stadig, det er lidt interessant at se, hvordan kortet vil klare sig overfor andre kort, jeg har haft test. Jeg har samtidigt udvidet vores liste over testede grafikkort, sådan at det vil være muligt at opnå sammenligneligheder. Det er som sagt det første 3060 ti kort, jeg har haft til test og det er nu altid lidt spændende, at se på resultaterne bagefter.  Det kan stadig være meget svært at finde grafikkort til salg i øjeblikket, men jeg har af og til set lidt komme til salg i butikkerne, selvom de ofte hurtigt bliver revet væk, da de fleste er ret hurtige til at give information videre, når der er kort på lagrene. Hertil at kan priserne så diskuteres, men det er en anden snak.  Lad os se nærmere på, hvad denne anmeldelse handler om, nemlig Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle OC. Læs hele artiklen her!

 
#1
SUPERBOY
Ultra Nørd
14-06-2021 08:24

Rapporter til Admin
Fin test, er dog ikke stor fan af at nogle af tabellerne du viser ikke har 0 med sig, dvs. det hurtigere kort kommer til at se ud til at være 4x hurtigere, selvom forskellen kun er 5%. Et par ting der kunne være nice at have med i fremtiden. 1. Pris sammenligning (når priserne er normale igen). Fx giver et 3060Ti mening ifht. 3060 og 3070 og giver en "OC" version af 3060Ti mening frem for stock 3070? 2. Sammenlign med tidligere generationer af kort, GTX970, GTX1080, RTX2060, 5700XT - jeg er klar over det er meget ekstra arbejde for kort du nok ikke vil lave en artikkel om, men jeg tror folk gerne vil vide hvor meget ekstra performance de nu får når de opgraderer.
--
Tag altid BACKUP!!
--
Sidst redigeret 14-06-2021 08:29
#2
white
Redaktør
14-06-2021 11:39

Rapporter til Admin
#1 Mange tak for de fine ord :-) Det er som du selv nævner meget svært med at sammenline prise i de her tider, men ja når en gang Market bliver mere stabil ville jeg helt sikker kunne sammenligne priserne, men som det ser ud nu er det umuligt DSV. jeg har dvs. ikke adgang til alle ældre Graffik kort og det tager langtid at teste alle kort, men med tiden ville listen vokse støre og støre med testet korte, men som jeg nævnte har jeg os fundet et problem i nogen spil, og det ser ud til at det opstår både på Intel setup og Amd, og det er noget jeg er ved at grave lidt dybere ned i, jeg har skrevet til et par producenter om (problemet) som ser ud til at ha opstået i den sidste stor Windows opdatering 2009
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk

Opret svar til nyheden: Test af Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Eagle OC

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning