Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Test af ASRock Z590 Taichi

Skrevet af Thomas Jensen | 09-07-2021 16:23 | 988 visninger | 0 kommentar

Intel har for nogle måneder siden lanceret deres 11 generations processer med en base clock på 3.5GHz og boost clock på hele 5.3GHz! ASRock har i den forbindelse lanceret deres ASRock Z590 Taichi bundkort. Taichi-serien er ikke helt ukendt, og har været en serie ASRock har fået stor anerkendelse for. Z590 Taichi har et unikt design, hvor ASRock har med et innovativt tiltag monteret bevægende fysiske dele på det æstetiske ydre. Thunderbolt har eksisteret i et årti nu, hvor der over dette tidsperspektiv er sket en del udvikling. Thunderbolt er at foretrække for mange, hvor der eksempelvis er fordele over USB4. ASRock Taichi Z590 giver adgang til den nye generation Thunderbolt 4. Ikke kun én, men to, for eventuel dual 4K monitor!

ASRock har over det sidste år haft lanceret et par interessante bundkort, heriblandt X570 PG Velocita og B550 Taichi – Razer Edition, som vi også har haft kigget på her på Hardwareonline.

ASRock Taichi Z590 ligger ikke skjul på segmentet bundkortet henvender sig til, som lægger sig blandt andre bundkort i high-end området med forbedret strømlevering, Killer-network, otte SATA-porte, PCIe 4.0 og meget mere. Det store spørgsmål man ofte kan have bekymring over er, hvorvidt et nyt bundkort med ny chipset er optimeret ved lancering. Det er ikke ofte man oplever hundrede procent optimering ved en ny lancering af bundkort, hvilket heller ikke var helt tilfældet på ASRock Taichi Z590. Men jeg er overbevist om, at med tiden, vil dette forbedres. Læs hele artiklen her!


Opret svar til nyheden: Test af ASRock Z590 Taichi

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE