Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V3
Login / opret bruger

Nyheder

Unboxing af Be Quiet! Silent Base 802

Skrevet af Thomas Jensen | 13-06-2021 14:38 | 1421 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste
Be Quiet! har været kendt for produkter, hvor deres centrale udgangspunkt er bygget på støjsvage produkter, hvilket også ligger lidt i navnet. Jeg har i denne omgang fået mulighed for, at se på Be Quiet! Silent Base 802, som er et kabinet der blev lanceret i november sidste år. Silent Base 802 kommer med en ekstraordinær tilbehørspakke, hvor du som forbruger selv kan vælge mellem kompromisset; lydsvagt- eller et design hvor kølingen er prioriteret. Be Quiet! beskriver selv Silent Base 802 som; ”Excellent versatility, performance and silence”, som henviser til de mange muligheder dette kabinet giver dig som forbruger. En af de ekstraordinære muligheder med Silent Base 802 er alsidigheden, hvor du har mulighed for at sætte bundkort i invert position.

En af kritikken bag kabinet-markedet har blandt andet været, at der har været mangel på tilbehør, hvilket primært henvender sig til medfølgende blæsere. Argumentationen er at mange forbrugere vælger, at montere andre blæsere end de monterede. Silent Base 802 har hele 3 blæsere 140 mm inkluderet, som er Be Quiet!’s anerkendte Pure Wings 2 blæsere, som både er støjsvage og har en ydeevne på niveau Noctua NF-A15 PWM. Læs hele artiklen her!
#1
teshin1990
Giga Supporter
13-06-2021 15:50

Rapporter til Admin
Kæmpe misforståelse at kabinetter er støjsvage, fordi de er lukkede. Som GamersNexus har bevist, kan du få lavere støj og bedre temps med et godt mesh case, end i et lukket case, hvor fans skal blæsere hurtigere for at holde komponenterne fra at overheate/throttle. Et godt eksempel er Phanteks P300 hvor deres P300Air model har over 20grader bedre temps, med samme fan konfiguration (2 front intake og 1 rear exhaust, hvis jeg husker rigtigt) og rpm på blæserne. Be Quiet! har heldigvis anerkendt dette og det er der kommet et par lækre mesh cases ud af :-) Win er at købe et mesh case og tweake fans, så får du det bedste af begge verdener, hvor du aldrig kan få det bedste af begge verdener i et meget lukket case.
--
#2
Ranger84
Skribent
14-06-2021 22:13

Rapporter til Admin
¤1 Det kommer vel an på perspektivet der bruges, hvorvidt det er en misforståelse af kabinetter er støjsvage fordi de er lukkede? Lidt som eksemplet du selv nævner, hvis begge konfigurationer er indstillet med samme RPM, så vil det lukkede kabinet være mere støjsvag end mesh-konfigurationen, dog med højere temperature. Men virkeligheden er dog anderledes, hvilket du også henviser lidt til, hvorfor et lukkede kabinet ofte vil have end højere RPM på grund af højere temperature - men dette afhænger jo samtidig af hvor din egen temperaturgrænse går i kompromisset med støjniveauet? Jeg forstår dog godt din pointe, og jeg læste heller ikke din kommentar negativt. :) Ligeledes er eksemplet med kabinetter som har en stor procentdel af glaspaneler, hvor luften har begrænsning ift. outtake. Det ser godt ud, men støjniveauet er ofte også derefter. I store hele er en manuel fancurve vejen frem, så kan man selv tage kompromisset mellem støj og temperaturer. :) Men enig i, at Be Quiet! er kommet godt med, hvor mesh-cases fortsat er noget der 'trender', hvilket også er noget jeg overvejer mit næste kabinet skal have. :)
--
ASUS Deluxe II(X99) - i7 6850K - H115i - 64Gb TridentZ 3200Mhz (CL14) - AX860i - 512GB M.2 950 Pro - 1TB S-EVO 850 MSI 1080 Gaming X

Opret svar til nyheden: Unboxing af Be Quiet! Silent Base 802

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning


ANNONCE