Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Asus Rog Phone 3

Skrevet af Heini Nielsen | 02-02-2021 22:47 | 1452 visninger | 3 kommentarer, hop til seneste



Smartphonen er ikke længere bare en telefon, men et uundværligt redskab i dagligdagen, den hjælper os med at tilgå banken, serier & film, tage billeder, holder styr på vores aftaler og meget mere, der er efterhånden ingen grænser for Apps, der kan hjælpe os. Det der gør en smartphone smart er computeregenskaberne, hvor de to forskellige styresystemer Android og IOS udbydes ved eksempelvis Samsung og Iphone. Det er som meget andet, subjektivt, når der skal købes ny smartphone, det kan eksempelvis være baseret ud fra styresystemet, hvad de er vant til eller er mest tryg ved at anvende, designet/brandet eller størrelsen på skærmen. Anvender du eksempelvis din mobil til at se mange Youtube videoer eller film eller spil, så kan det være rart med en stor skæm, hvorimod en mindre skærm nemmere kan betjenes med én hånd, hvilket ikke altid kan være lige nemt, hvis mobilen er for stor. Skærmens kvalitet, herunder farve og lysstyrken i kombination har en betydning i forhold til dagslyset og synsvinklen, da det til tider kan være næsten umuligt, at se på en skærm, når solen skinner. En anden vigtig del er kameraets kvalitet, især hvis du kan lide at tage mange billeder eller selfies, hvor antallet af pixels er af betydning.  Der er alt andet lige mange faktorer, der spiller en rolle, når der skal købes en ny smartphone. Det jeg personligt selv har i tankerne er; hvad skal jeg benytte min smartphone til i hverdagen udover at ringe, sende beskeder og besøge Facebook.

Smartphonen, der anmeldes i dag omhandler hverken en Iphone eller en Samsung, men derimod en ASUS ROG Phone 3 Strix Edition 5G 256GB/8GB - Black Glare, der udbydes som en alternativ gamerplatform udover at være en standard smartphone, hvorfor den primært henvender sig til gamere.  Denne smartphone lancerede ASUS i Danmark den. 22. juli 2020.  Læs hele artiklen her!
#1
Damish
Ultra Supporter
03-02-2021 10:26

Rapporter til Admin
Jeg har telefonen, dog i den dyre udgave ROG (ikke strix) hvor den har 512GB/12GB i stedet. Har haft den siden september 2020 hvor den kom på det danske market. Kamera er i den gode ende, tager bedre billede end Iphone Xs og Google pixel 4 XL. Jeg bruger den ikke til at game på, men klar det bedste er, root android. Har slået det meste fra. 6000mAh hvilket betyder at jeg lader min mobil hver 3. dag. Hvilket jeg ikke har gjort siden nokia for 15 år siden. 120hz skærm, hmm... har den sat på auto for at spare strøm. Har ikke bemærket den store ændring ved højere hz. Så lang batteri tid, gode billeder.
--
9900K • Maximus Code • EKWB • RTX 3090 • 16GB 3600MHz • THOR850P • 2x500GB m2 970EVO raid 0 • TT Core P3 • Asus 32" XG32VQR
--
Sidst redigeret 03-02-2021 10:30
#2
white
Redaktør
03-02-2021 10:53

Rapporter til Admin
#1 Ja det er en rigtig lækker telefon og som du selv skriver så tager den noget rigtig pæne billeder. Jeg er sikker på hvis man ikke bruger den til spil eller streamer meget, så kan den godt holde strøm en 2-3 dage hvis man ellers sætter skærmen ned i Hz og så videre og det er dejligt at man ikke skal lade på en telefon være eneste dag, som man skal ved rigtig mange støre mobiltelefoner nu om dage.
--
Hilsen Heini Redaktør på HardwareOnline.dk
#3
theclashofmagic
Ny på siden
09-02-2021 16:28

Rapporter til Admin
Rog phone is best for gaming https://theclashofmagic.com[...]
--

Opret svar til nyheden: Test af Asus Rog Phone 3

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning