Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Preview af Fractal Design Meshify 2 Compact

Skrevet af Thomas Jensen | 16-03-2021 12:37 | 1863 visninger | 0 kommentar

I sidste kvartal i 2020 lancerede Fractal Design deres klassiske Meshify 2 og Meshify 2 XL, der ifølge andre anmeldere giver råderum for både et stort vandkølingssystem og med en masse lagerpotentiale. Spørgsmålet hertil har været, kommer du i virkeligheden til at bruge alt den plads og lagermulighed, som Meshify 2 og ikke mindst XL-versionen tilbyder? Fractal Design har i den anledning gjort, at du ikke længere skal træffe det valg, hvor de d. 24. februar 2021 lancerede; Meshify 2 Compact, hvor der er skåret ind til benet, uden at gå for meget på kompromis!

Meshify 2 er på mange områder et re-design af Fractals forhenværende Meshify S2, som også har været et kabinet der har fået stor ros. Meshify 2 Compact forsøger i den kompakte version at bibeholde funktionaliteten og den gode luftkøling Meshify 2 er blevet rost for. Foretrækker du et mindre, minimalistisk og elegant kabinet, hvor dit behov ikke er på vandkøling med masser af lagerpotentialer, så er Meshify 2 Compact et rigtig godt alternativ i forhold til sine store søskende!

Sidste gang der blev set på et produkt fra Fractal, var det et preview af Define 7-serien, hvilket Meshify 2 på mange områder godt kan minde lidt om. Hvor meget kvalitet og funktionalitet Fractal har kunne bibeholde i den ”skrabede” model er derfor en af nysgerrighedspunkterne. Læs hele artiklen her!


* Denne artikel er en unboxing og et preview, hvor der vil blive monteret delvise hardwarekomponenter. Artiklen vil derfor bestå af unboxing, hardwaremontering og gennemgang af funktioner og specifikationer af Fractal Design Meshify 2 Compact.Læs hele artiklen her!


 

Opret svar til nyheden: Preview af Fractal Design Meshify 2 Compact

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning