Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Qnap QSW-M2108-2C og Qhora-301W

Skrevet af Thomas Jensen | 08-03-2021 23:39 | 1576 visninger | 0 kommentar

Netværk-markedet hos QNAP er et produktsortiment, som ikke har været stillestående! QNAP har lanceret og udvidet deres netværksløsninger meget på det seneste, herunder både i deres NAS- Switches- og Router-sortiment. Hvilke kombinationer der er det oplagte for dig, kommer på mange områder an på dit behov, heraf hvorvidt du har behov for at have manuel kontrol over dit eget netværk og muligheder i styringssoftwaren. Vi skal i dag ikke kun se på et produkt, men to! Jeg har fået mulighed for at se på en kombinationsmulighed fra QNAP, som både indebærer QNAP’s nyere lancerede Switch QSW-M2108-2C og den nyere lancerede QNAP router QHora-301W!

Denne kombination giver både den almene forbruger, men også virksomhedsejere, en god opgraderingsmulighed fra en eventuel eksisterende netværksløsning. Du får derudover mulighed for at kunne opnå en hastighed på op til 10 GbE, heraf fremragende styringsmuligheder i softwaren, som kan dække de flestes behov!

Hvis du er på udkig efter din første eller opgradere en allerede eksisterende netværksløsning, som både har et elegant og minimalistisk design, hvor der ikke er sparet på hardwaren og forbindelsesmuligheder, så kunne QSW-M2108-2C og QHora-301W måske være noget for dig. Mange routere i dag har et aggressivt design, hvor gaming er hovedessensen i både det fysiske ydre og mulighederne i softwaren. Hvis du som mig foretrækker et stilrent æstetisk udseende, som kan kamuflere sig med den ofte hvide væg, og som måske på mange områder har et mere modent udseende, så præsenteres her to rigtige gode alternativer! Gaming-æstetikken er nemlig ikke hvad der giver mest ydelse, lige såvel som RGB heller ikke giver de 5 FPS mere i CS-GO! Med et smil på læben, så overrasker det måske mange, men jeg foretrækker, at have et stabilt, pålideligt og hurtigt netværk, som nævnte produkter fra QNAP tilbyder. Læs hele artiklen her!Opret svar til nyheden: Test af Qnap QSW-M2108-2C og Qhora-301W

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning