Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af AOC AG273QZ

Skrevet af Heini Nielsen | 13-11-2020 21:47 | 1280 visninger | 0 kommentar


Med stor interesse har jeg taget imod tilbuddet fra AOC, om at teste deres helt nye gamer skærm AOC AGON AG273QZ. Den sidste skærm jeg testede var deres AOC CU34G2 curved skærm, som imponerede mig. Det der er anerledes denne gang, er at AOC AG273QZ er en helt anden type, da skærmen henvender sig til en mere specifik målgruppe, nemlig; gamerne. Jeg har en forventning om, at den kan imponere mig ligesom AOC CU34G2 gjorde det?
AOC AG273QZ kommer med et 240Hz QHD TN panel med lynhurtig ydeevne samt en total opgradering af billedkvaliteten, hvilken er ”maxed out” indenfor, hvad et TN panel kan tilbyde. Jeg er slet ikke i tvivl om, at de helt kræsne gamere vil elske det fuldt ud.
Det er min forståelse, at de fleste som kører i 1440p opløsning normalt vil være begrænset til 165Hz. Med denne skærm har AOC valgt at presse AG273QZ til det yderste.  Jeg er ret spændt på om denne skærm, kan leve op til mine egne forventninger? Vil jeg blive ”blæst helt om kuld”? Eller vil jeg blive skuffet, som testen skrider frem? Læs hele artiklen her!
 

Opret svar til nyheden: Test af AOC AG273QZ

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning