Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Reolink Argus 2 og Argus 3

Skrevet af Heini Nielsen | 28-10-2020 21:51 | 1396 visninger | 0 kommentar

Et kamerasikkerhedssystem kan nemt gå hen og koste en formue, hvor Reolink med deres Argus 2 og Argus 3 kommer med deres bud på, et sikkerhedssystem som den almene forbruger prismæssigt kan være med på. Argus 2 og 3 og Reolinks egen software kommer med et hav af funktioner og muligheder.
 
Jeg havde ikke hørt om Reolink før jeg blev kontaktet af dem, for at høre om jeg ville se på Argus 2 og 3 herunder et Reolink Solar Panel. Reolinks primære konkurrenter er blandt andet Arlo og D-link, som designmæssigt godt kan ligne hinanden.
 
Reolink blev grundlagt tilbage i 2009, og de lancerede deres første produkt i juli samme år. Reolink fokuserer på sikkerhedsprodukter til den almene forbruger og virksomheder. Reolink har 5 produktlinjer, som består af batteridrevet kameraer, PoE IP-kameraer og NVRs, WiFi sikkerhedskameraer, PoE og WiFi sikkerhedssystemer samt tilbehør. Reolink er ikke kommet meget ind på det danske marked endnu, men med Argus serien, kunne det måske være deres næste skridt.
 
Mangler du et sikkerhedssystem i hjemmet eller overvejer du et? Så kan Argus 2 og 3 måske være systemet som passer til dit behov. Installationen og opsætningen af Argus 2 og 3 kan jeg på forhånd sige var som en drøm! Læs hele artiklen her!


 

Opret svar til nyheden: Test af Reolink Argus 2 og Argus 3

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning