Seneste forumindlæg
Køb / Salg
 * Uofficiel Black/White liste V2
Login / opret bruger

Nyheder

Test af Corsair Katar Pro Wireless

Skrevet af Thomas Jensen | 26-10-2020 10:11 | 10692 visninger | 2 kommentarer, hop til seneste


Det er nu 5 år siden Corsair lancerede den forhenværende Corsair Katar Gaming mus, hvor Corsair nu har lanceret en opgraderet udgave, Corsair Katar Pro Wireless. Der er med Katar Pro fokus på batterilevetid, på bekostning af en vægt på 11 gram i forhold til forgængeren. Når man tager navnet i betragtning, så har Corsair taget ’Pro’ i beskrivelsen af den nye Katar og jeg er ret nysgerrig på, hvad der ligger i denne betegnelse. Jeg er selv altid lidt kritisk på forhånd, når man kalder et produkt for Pro, for hvad får man ekstra for denne iøjefaldende betegnelse? Der er altid salgsargumentet, men jeg er nysgerrig på forskellen.
Corsair er en anerkendt virksomhed, som blev grundlagt helt tilbage i 1994 af Andy Paul, Don Lieberman og John Beekly, som først arbejdede på CPU cache moduler for OEM (original equipment manufacturer). Corsair begyndte senere, i starten af 2000, at fokusere på ram, og har sidenhen haft en vækst, hvor Corsair nu er velkendt blandt alle hardware entusiaster og den almene gamer. Corsair har sidenhen fået et hardwaresortiment, som dækker næsten alle komponenter i en computer, med få undtagelser.
Corsair Katar Pro er allerede nu tilgængelig, hvorfor jeg ser det spændende at tage et nærmere kig på Corsairs nye mus, som faktisk fås næsten til den samme pris som forgængeren. Det kunne være at Corsair Katar Pro Wireless er lige præcis det du står og mangler. Læs hele artiklen her!
 
#1
Kaw175
Bruger
26-10-2020 15:50

Rapporter til Admin
God artikel, kan særligt godt lide du nævner du fx har brugt den i en uges tid forhold til batteri levetid. Alt i alt fandt jeg artiklen ret spændende i det jeg tit går udenom trådløse muse netop på grund af batteri levetid, bluetooth og lade stationer og hvad end det måtte være, jeg ikke altid er fan af. samtidig de mus jeg har haft, som ligesom den her, har et batteri. Så har det været standard muse, som jeg sjældent har haft gavn af ved gaming. Det simpelthen surt når den går tør under et spil som LoL, CS og de her spil hvor man ikke bare lige kan trykke ''pause'' så at sige :) Vh. - Kasper
--
2+2=5 - Kasper
#2
Ranger84
Skribent
26-10-2020 16:44

Rapporter til Admin
#1 Mange Tak Kasper for den fine ros. :) Ja, batterilevetiden er det sidste man vil have skal løbe tørt under et spil. Et batteri løber selvfølgelig tørt på et tidspunkt, hvor der er et par producenter, som forsøger at imødekomme dette. :) Ris såvel som ros, tager jeg altid til mig. Tak endnu en gang. Mvh.
--
ASUS Deluxe II(X99) - i7 6850K - H115i - 64Gb TridentZ 3200Mhz (CL14) - AX860i - 512GB M.2 950 Pro - 1TB S-EVO 850 MSI 1080 Gaming X

Opret svar til nyheden: Test af Corsair Katar Pro Wireless

Grundet øget spam aktivitet fra udlandet, er det desværre ikke muligt for dig, at oprette svar som gæst.

Hvis du ønsker at deltage i debatten, skal du oprette en brugerprofil.

Opret bruger | Login
NYHEDSBREV
Afstemning